Prijskaartje, geïnteresseerde club(s) én timing: zo liggen de kaarten op tafel in het transferdossier van Debast

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Prijskaartje, geïnteresseerde club(s) én timing: zo liggen de kaarten op tafel in het transferdossier van Debast

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De toekomst van Zeno Debast is sinds enkele dagen opnieuw voorpaginanieuws. Het lijkt onvermijdelijk dat de verdediger deze zomer voor een transfer zal kiezen. Al liggen de kaarten héél duidelijk op tafel.

Eintracht Frankfurt voert opnieuw de forcing. De Duitse traditieclub heeft eigenlijk het bod van afgelopen zomer – zeven miljoen euro transfersom en drie miljoen euro aan bonussen – opnieuw ingediend. Op die manier geven de Die Adler aan dat de interesse nog steeds concreet is.

Ook Zeno Debast staat open voor een avontuur in de Bundesliga. Meer zelfs: de Rode Duivel had afgelopen zomer een akkoord om naar Duitsland te verhuizen. “Maar enkel als RSC Anderlecht en Frankfurt ook tot een deal komen”, klonk het duidelijk.

debast keita

En precies daar heeft Frankfurt de hand overspeeld. De Duitse subtopper verwachtte dat paars-wit wel zou plooien. Niets was én is minder waar. Voor minder dan vijftien miljoen euro wil Jesper Fredberg zelfs niet rond de onderhandelingstafel gaan zitten.

Géén transfer voor EK

Die voorwaarden zijn inmiddels doorgesproken met (de entourage van) Debast. Ondertussen beseft ook de Rode Duivel dat hij misschien betere aanbiedingen op het bord zal krijgen. Moeten we nog uitleggen dat er géén transfer zal volgen voor het einde van het EK? 
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties