Reactie Union SG-coach Alexander Blessin verwacht veel van zijn spelers en laat dat ook merken: "Ik ben een emotionele coach"

Union SG-coach Alexander Blessin verwacht veel van zijn spelers en laat dat ook merken: "Ik ben een emotionele coach"

Volg Union SG nu via WhatsApp!

Union SG lijkt onklopbaar. Afgelopen weekend kon de leider met 1-3 winnen van KVC Westerlo. Deze week stootte de club door in de beker door met 2-1 te winnen van Meux.

Het succes van Union blijft maar doorgaan. Hier zal coach Alexander Blessin veel mee te maken hebben. Opmerkelijk is dat hij naast de zijlijn zich vaak enorm boos maakt op zijn spelers, en dat ook flink laat merken. De coach eist perfectie van zijn spelers.

"Dat ik soms fel tekeer ga naast het veld? Ik ben een emotionele coach. Er zijn altijd dingen die je moet communiceren met de spelers en ik ben zeker niet altijd blij met wat er gebeurt op het veld. Dat is gewoon mijn job", vertelde Blessin.

Union won zijn laatste zes matchen. Het lijkt al normaal dat de club zo goed als iedere wedstrijd wint, maar er mag niet vergeten worden dat dit niet vanzelf komt. "Dat het evident lijkt dat Union nu al zes matchen op rij gewonnen heeft? Dat is leuk, maar we moeten er er elke week opnieuw hard voor blijven werken. Ik streef altijd naar een prestatie op het maximumniveau", besluit de oefenmeester van Union.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

EK

Nieuwste reacties