Nieuwe deal: VTM zet zwaar in op Champions League met Mulder, Degryse en De Bilde

Nieuwe deal: VTM zet zwaar in op Champions League met Mulder, Degryse en De Bilde
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

VTM heeft voor de komende drie jaar de rechten van de Champions League voor de dinsdag-, woensdag- en donderdagwedstrijden in portefeuille. Dat meldt DPG Media dinsdag in een persbericht.

Met de nieuwe overeenkomst kan VTM 2 vanaf 2024 niet alleen de wedstrijden op woensdag en de matchen van Belgische clubs op dinsdag uitzenden.

In de komende drie jaar kunnen voetbalfans bij VTM 2 de beste wedstrijd met een Belgische club vanop de eerste rij beleven en kan de zender op alle andere speeldagen kiezen welke topper ze naar de Vlaamse huiskamers brengt.

VTM 2 haalt met het rechtenpakket veel matchen naar het open net en dat is volgens de zender ongezien in ons land en in Europa, waar het merendeel van de matchen van de Champions League achter een betaalmuur zit.

Aster Nzeyimana zal tijdens de matchen van de Champions League niet alleen in het commentaarhok te vinden zijn. In tandem met VTM NIEUWS-sportanker Maarten Breckx zal hij vanuit de studio ook als host en samen met analisten Marc Degryse, Jan Mulder en Gilles De Bilde voetbalfans door de wedstrijden van de Champions League loodsen.

Aan Franstalige kant zijn de wedstrijden te bekijken op RTL.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties