'Barcelona, Arsenal, Tottenham, Man City, ...: De hele voetbaltop stuurt zijn scouts uit naar Antwerpen voor goudhaantje'

'Barcelona, Arsenal, Tottenham, Man City, ...: De hele voetbaltop stuurt zijn scouts uit naar Antwerpen voor goudhaantje'
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Arthur Vermeeren staat al een hele tijd op de radar van Barcelona. Arsenal kwam zich mengen in de debatten, ondertussen zijn er nog enkele andere ploegen die hem er graag zouden bij hebben. En het gaat dus hard. Ook deze week opnieuw.

Arthur Vermeeren is ondertussen Rode Duivel en actief in de Champions League bij Antwerp. Het heeft hem op de radar gebracht van heel wat topteams. Zijn wedstrijd tegen Barcelona werd door heel wat topscouts bekeken. 

Volgens 90 Min was daar onder meer Arsenal en Tottenham Hotspur bij. Zeker Arsenal toont zich al langer dan vandaag zeer geïnteresseerd in de Rode Duivel.

Manchester City en Tottenham springen in de dans

Volgens verschillende andere bronnen zouden echter ook Manchester City én Tottenham Hotspur hem graag willen inlijven. Daarmee zit de hele top van de Premier League dus achter Vermeeren aan, allen sturen ze vaak scouts naar De Bosuil.

De transferwaarde van de jongeling is het voorbije jaar fiks de hoogte in gegaan. Bij Antwerp hopen ze op een eventuele deal waarbij hij eerst op huurbasis nog even naar Deurne-Noord kan en gaan ze ervan uit dat Vermeeren een goede keuze zal maken waar iedereen beter van wordt.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties