Heel duidelijke taal van Fredberg: "Hij vertrekt niet in de winter"

Heel duidelijke taal van Fredberg: "Hij vertrekt niet in de winter"

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Anderlecht heeft tijdens de wintermercato nog wat werk. Op een bijeenkomst met de Fan Council gaf Jesper Fredberg ook exact aan wat er zal gebeuren.

Eerst en vooral wil Fredberg een aantal overbodige middenvelders kwijt raken. Daarvoor komen onder meer Kristian Arnstad, Amadou Diawara en Majeed Ashimeru voor in aanmerking. Zij hebben niet al te veel zicht meer op speelminuten.

Ook Benito Raman kan nog vertrekken als Anderlecht er nog een transfersom voor wil, maar die heeft al aangegeven zijn contract tot de zomer te zullen uitdoen. Aan inkomende zijde is een extra verdediger de prioriteit. Naast Vertonghen en Debast heeft Brian Riemer daar immers weinig opties.

De laatste tijd zijn er weer geruchten dat Zeno Debast deze winter al zou kunnen vertrekken, maar daar is geen sprake van, liet Fredberg weten op de Fan Council. "Er zullen a priori geen basisspelers vertrekken in de winter. De club kijkt wel uit naar een extra verdediger die kan aansluiten en kan klaargestoomd worden voor volgend seizoen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties