Welke financiële problemen? 'Standard geeft vijftien miljoen euro uit in de hoop om uit malaise te geraken'

Welke financiële problemen? 'Standard geeft vijftien miljoen euro uit in de hoop om uit malaise te geraken'
Foto: © photonews

Volg Standard nu via WhatsApp!

Standard verkeert al enkele maanden in woelig vaarwater. De traditieclub verkeert in financiële problemen, maar moet ook vrezen voor een degradatiestrijd. Al zijn er ook plannen om de situatie op de lange termijn te verbeteren.

777 Partners houdt al langer vol dat de financiële problemen een momentopname zijn. En dat lijken de Amerikaanse eigenaars van Standard nu ook te willen bewijzen. Volgens La Dernière Heure willen Les Rouches fors investeren in hun jeugdacademie. 

Meer zelfs: de plannen zijn getekend en 777 Partners heeft vijftien miljoen euro vrijgemaakt om de tekeningen ook om te zetten in de praktijk. Standard wil negen hectare aan extra grond kopen rond het huidige complex. Velden, kamers en zelfs een nieuw stadion voor SL16 FC en de vrouwenploeg moeten er verrijzen. 

Velden, kamers en zelfs nieuw stadion

Het huidige complex is zeventien jaar oud. Bij de opening legde het Standard alvast geen windeieren. Les Rouches hopen dan ook dat de nieuwe investeringen er zullen voor zorgen dat de club opnieuw potentiële toppers kan afleveren die gaan schitteren op Sclessin.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties