Alweer een domper voor Standard: seizoen voorbij voor sleutelspeler

Alweer een domper voor Standard: seizoen voorbij voor sleutelspeler
Foto: © photonews

Volg Standard nu via WhatsApp!

De problemen blijven zich maar opstapelen voor Standard. Nathan Ngoy had nog geen enkele minuut gespeeld in 2024 en dat zal ook de komende maanden niet gebeuren. Hij moet onder het mes, waardoor het meteen einde seizoen is voor de sterkhouder van de Rouches.

Het was al drie maanden geleden dat Nathan Ngoy vanwege zijn hamstringblessure nog eens kon spelen. En de malaise houdt niet op, want de club heeft aangekondigd dat hij nu toch nog geopereerd moet worden.

Ondanks een succesvolle operatie zal zijn revalidatie tussen drie en vier maanden duren, zo valt te lezen in het officiële bericht. 

Seizoen ten einde voor Nathan Ngoy

Dit betekent dat hij dit seizoen niet meer in actie zal komen. Nathan Ngoy zal moeten revalideren, om aan het begin van het volgende seizoen terug te keren in absolute topvorm.

Voor zijn blessure had de 20-jarige verdediger zich opgeworpen als een vaste waarde in de verdediging van de Rouches. En hij was ook offensief van waarde, met name door een cruciaal doelpunt te scoren in de overwinning tegen Anderlecht.

Hij werd ook voor het eerst opgeroepen voor de Belgische U21 in november voor de wedstrijd tegen Spanje. Ook de beloften moeten hem nu dus missen in de belangrijke match tegen Spanje.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties