Benito Raman heeft geen spijt, maar: "Te veel woorden en leugens en te weinig waarheden bij Anderlecht"

Benito Raman heeft geen spijt, maar: "Te veel woorden en leugens en te weinig waarheden bij Anderlecht"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Benito Raman is deze winter vertrokken bij Anderlecht om meer speeltijd te krijgen. Hoewel hij fijne herinneringen heeft aan Anderlecht, waren er toch enkele dingen die hem niet bevielen.

Terwijl het contract van Benito Raman dit seizoen zou aflopen, vertrok hij naar het Turkse Samsunspor. Hij blikte even terug op zijn tijd bij Anderlecht.

"Er was het feit dat mijn contract afliep en dat ik veel geld verdiende. Maar ik was niet de enige, verschillende spelers verdienden meer dan ik", vertelde hij bij La Dernière Heure.

"Te veel woorden en leugens en te weinig waarheden"

Terwijl Raman verwachtte meer speeltijd te krijgen, zag hij Nilson Angulo hem voorbijsteken in de pikorde van Brian Riemer.

"Wees eerlijk, zeg gewoon dat je geen behoefte meer aan me hebt, dat ik het niet verdien om te spelen. Er waren te veel woorden en leugens en te weinig waarheden".

Maar Benito Raman is zeker van één ding, hij heeft absoluut geen spijt van zijn periode bij Anderlecht. "Ik heb plezier gehad en ik denk dat ik door velen gewaardeerd wordt. Ik had ook een geweldige relatie met de fans", aldus Raman.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties