Saelemaekers gaat als pasmunt gebruikt worden voor andere ex-Anderlecht-speler (plus nog eens 50 miljoen)

Saelemaekers gaat als pasmunt gebruikt worden voor andere ex-Anderlecht-speler (plus nog eens 50 miljoen)
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Alexis Saelemaekers wordt door AC Milan uitgeleend aan Bologna. De rechter wingback doet het daar goed en de kans is ook vrij groot dat hij er zal blijven. Want AC Milan wil hem ook als pasmunt gebruiken.

Joshua Zirkzee staat vandaag immers opnieuw op de voorpagina van La Gazzetta dello Sport. De krant met de roze pagina's, meestal heel goed geïnformeerd als het over Milan gaat, weet immers dat ze absoluut Joshua Zirkzee willen binnenhalen. 

En daarvoor zijn ze bereid ver te gaan. Volgens de krant heeft Zirkzee trouwens al 'ja' gezegd tegen het aanbod van de Milanezen. Er moet enkel nog een akkoord gevonden worden met Bologna. 

Naast de Rossoneri waren ook Juventus, Manchester United en Chelsea geïnteresseerd. Niet verwonderlijk gezien het seizoen dat Zirkzee draait. De 22-jarige Nederlander scoorde 10 keer en gaf 4 assists in 22 matchen.

Al bij Anderlecht was zijn talent overduidelijk, maar hij moest nog rijpen. Bij Bologna, in een heel moeilijke competitie voor spitsen, maakt hij nu furore. En dat gaat hem na Bayern München bij een nieuwe topclub brengen. 

Volgens de krant bereidt Milan een bod van 50 miljoen euro voor, plus de definitieve transfer van Alexis Saelemaekers naar Bologna. Voor Saelemaekers waarschijnlijk ook de beste oplossing aangezien hij bij Bologna wel basisspeler is.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties