'Club Brugge mikt hoog en wil vijftien miljoen euro vangen'

'Club Brugge mikt hoog en wil vijftien miljoen euro vangen'

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge kondigde eerder deze week met Ardon Jashari zijn eerste zomertransfer aan. Dat zal mogelijk zijn gevolgen hebben voor het personeelsbestand. Toch willen ze bij blauw-zwart niet zomaar spelers gratis laten gaan. Integendeel: er zal boter bij de vis moeten komen.

Ardon Jashari tekende eerder deze week zijn contract bij Club Brugge en zal vanaf juli aansluiten. Hij komt over voor vijf à zes miljoen euro van FC Luzern en tekende een contract tot 2028 in Jan Breydel. Een en ander zal zijn gevolgen hebben op het personeelsbestand.

Mogelijk mogen een aantal andere middenvelders baan ruimen voor Jashari. Daarbij wordt in de eerste plaats gekeken naar Raphael Onyedika. Die zal meer dan waarschijnlijk al komende zomer vertrekken op Jan Breydel.

Nielsen Casper - Hendry Jack - Onyedika Raphael
© photonews

Onyedika wordt in de gaten gehouden door clubs uit de Premier League. En dus willen ze bij Club Brugge hem niet zomaar laten gaan. De juiste prijs zal moeten worden geboden op het juiste moment, zo klinkt het in Brugse kringen.

Tien tot vijftien miljoen euro gevraagd voor Onyedika

Volgens La Dernière Heure willen ze bij Club Brugge minstens tien en liefst vijftien miljoen euro vangen voor de middenvelder. Zelf kochten ze de 22-jarige Nigeriaan voor 9,5 miljoen euro van Midtjylland. Momenteel heeft hij volgens Transfermarkt een transferwaarde van zo'n acht miljoen euro.

De komende weken en maanden zal moeten blijken wat de impact van de komst van Ardon Jashari zal zijn op de andere middenvelders van Club Brugge. Dat hij weg mag/moet, kan alvast de geïnteresseerde clubs inspireren om de geldbuidel niet té hard open te trekken. Wordt vervolgd ...

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties