🎥 Beerschot-spelers vieren de titel op het veld in Beveren

Beerschot werd zaterdagavond kampioen zonder dat het hoefde te spelen. Zondag volgde dan nog wel de wedstrijd tegen SK Beveren.

Beerschot werd zaterdagavond kampioen zonder te spelen. Zondag volgde nog wel de wedstrijd tegen SK Beveren. Die verloor Beerschot met 2-0.

Na iets meer dan een kwartier spelen kon Koyalipou Beveren al op voorsprong zetten. Nadien vielen er enkele kansen voor beide ploegen maar geen doelpunten meer in de eerste helft.

Na de rust zorgde Ismaheel voor de dubbele voorsprong, wat uiteindelijk ook de eindstand werd. Zo verloor Beerschot wel, al zorgde dat er niet voor dat er minder feestvreugde was.

Voor de wedstrijd vormden de staf en spelers van Beveren al een erehaag voor de kampioen. De bezoekende supporters genoten 90 minuten lang van de wedstrijd.

Na afloop gingen de spelers ook opnieuw vieren met de fans. De supporters zullen ongetwijfeld nog een leuke zondag hebben.