Voetballegendes zullen fans trakteren op galawedstrijd in Sclessin voor het EK: twee grote namen zijn al bekendgemaakt

Voetballegendes zullen fans trakteren op galawedstrijd in Sclessin voor het EK: twee grote namen zijn al bekendgemaakt
Foto: © photonews

Volg Standard nu via WhatsApp!

Sclessin verwelkomt op 2 juni een aantal voetballegendes tijdens de Circus Cup. De partner van Standard heeft aangekondigd dat er een uitzonderlijke galawedstrijd georganiseerd zal worden.

Op 2 juni zullen er heel wat grote namen uit de voetbalwereld rondlopen op Sclessin. Standard en haar partner, Circus, hebben aangekondigd dat de Circus Cup zal doorgaan in het stadion. 

"Het ging ons ter harte om met de steun van Circus dit fantastische sportevenement te organiseren, dat ook nog eens bijdraagt aan de verwezenlijking van een burgerproject", vertelde Standard-CEO Pierre Locht volgens Belga.

De opbrengsten van deze galawedstrijd zullen naar een maatschappelijk initiatief ter ondersteuning van amateurvoetbal in de regio Luik gaan.

Twee namen zijn al bekendgemaakt: Alessandro Del Piero, de legendarische aanvaller van Juventus, en de voormalige Nederlandse international Edgar Davids. We kunnen nog 24 andere namen verwachten.

In 2022 werd de Circus Cup georganiseerd in de Ghelamco Arena met als speciale gast Ronaldinho. De winnaar van de Ballon d'Or 2005 speelde voor beide teams toen, KAA Gent-Legends en de Standard-Legends.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties