Fenerbahçe doet goede zaak in Turkse beker

Fenerbahçe heeft een belangrijke overwinning geboekt in de poulefase van de Turkse beker. Op het veld van Bursaspor werd met 2-3 gewonnen.

Bursaspor – Fenerbahçe 2-3

Gönül opende al na tien minuten de score voor de bezoekers, dat daarna terug werden gedrukt door Bursaspor. Gaandeweg werd het evenwicht hersteld en op het uur kwam daar dan ook de gelijkmaker van dankzij Pinto. Gönül werd dankzij een eigen doelpunt bijna de antiheld, maar Sow en Baroni maakten er in een dolle anderhalve minuut 2-3 van.

Daardoor blijft Fenerbahçe met een 9 op 9 op kop in de poule A van het Turks bekertoernooi. Bursaspor moet het stellen met 3 punten.

1461 Trabzon – Sivasspor 1-1

In de andere wedstrijd in de poule speelden Trabzon en Sivasspor gelijk. Daardoor heeft Sivasspor nu 4 punten en 1461 Trabzon een enkel puntje.

Alhas scoorde een owngoal voor de thuisploeg en pas in de slotminuten kon Keles voor het eerste puntje uit de campagne zorgen.