Waasland-Beveren laat zich niet verrassen

Joris De Wolf

Waasland-Beveren heeft zich op het veld van tweedeklasser KSV Roeselare vlot geplaatst voor de achtste finales van de Beker van België. De ploeg van trainer Glenn De Boeck maakte het verschil in de eerste helft en won uiteindelijk met duidelijke 1-5 cijfers.

De Waaslanders begonnen furieus aan de wedstrijd. Al in de zesde minuut was het een eerste keer prijs. Veselinovic scoorde het openingsdoelpunt. Nog geen tien minuten later stond het al 0-3 met doelpunten van Oumarou en Henkens. Di Lallo milderde nog tot 1-3, maar het was opnieuw Veselinovic die de 1-4 ruststand op het bord zette.

In de tweede helft controleerde Waasland-Beveren de wedstrijd zonder echt gevaarlijk te zijn. Enkel Trickovski vond nog een gaatje in de Roeselaarse verdediging. Eindstand: 1-5.