Overzicht Serie A: winst voor AS Roma en Fiorentina

Caroline Tonnelier

Vanmiddag werden na het duel tussen Lazio en Sampdoria nog vier wedstrijden afgewerkt in de Serie A. Onder meer AS Roma en Fiorentina kwamen in actie en beide teams wonnen hun wedstrijd.

Bij AS Roma was Destro de grote uitblinker. Op het veld van Cagliari scoorde hij een hattrick, waarmee hij alle bezoekende doelpunten voor zijn rekening nam. Nainggolan stond in de basis en was goed voor een assist bij de 0-2. Na zijn vervanging in de 83e minuut kwam de thuisploeg nog terug tot 1-3 via een penaltytreffer van Pinilla.

Fiorentina kon tegen Udinese na een één op zes nog eens winnen, een belangrijke zege met het oog op de vierde plaats. Cuadrado zorgde na 25 minuten voor de 1-0 en iets minder dan twintig minuten voor het einde verdubbelde Rodriguez vanop de strafschopstip de voorsprong. Bruno Fernandes zorgde nog voor de aansluitingstreffer, maar verder kwam Udinese niet meer.