Galatasaray onderuit bij Sivasspor

Caroline Tonnelier

Galatasaray blijft op de sukkel. Nu ging het ook onderuit op het veld van Sivasspor. Het werd 2-1, waardoor Cim Bom zijn tweede plaats moet afstaan aan Besiktas.

Galatasaray, dat geen beroep kon doen op de geschorste Sneijder, kwam al na een kwartier op achterstand. Chahechouhe opende de score voor Sivasspor. Kort voor de rust kwamen de bezoekers op gelijke hoogte na een knappe actie van Kurtulus, die zelf zijn solo afrondde.

De zege ging uiteindelijk toch nog naar Sivasspor, dat na een kwartier in de tweede helft opnieuw op voorsprong kwam. Utaka scoorde de winnende treffer. Galatasaray kon in de laatste vijf competitiematchen slechts één keer winnen en heeft nu één punt achterstand op Besiktas en tien op Fenerbahce.