Terek Grozny voorlopig op twee in Rusland

Caroline Tonnelier

Terek Grozny en Arsenal Tula openden vandaag de vijfde speeldag in de Russische Premier League. De thuisploeg trok aan het langste eind en draait zo mee bovenaan de rangschikking.

Terek besliste de wedstrijd al in de eerste helft. Lebedenko opende na 19 minuten de score. Iets na het halfuur verdubbelde Mauricio de voorsprong en nog voor de pauze zette Pools international Komorowskin de comfortabele 3-0 op het bord.

Arsenal Tula was niet in staat nog iets terug te doen en blijft steken op één punt uit vijf wedstrijden. Terek Grozny doet met 10 op 15 een pak beter en is voorlopig tweede op twee punten van koploper Zenit. De ploeg van Witsel en Lombaerts heeft voorlopig nog het maximum van de punten en komt zaterdag nog in actie.