United tankt vertrouwen met ruime overwinning

Caroline Tonnelier
| 16 reacties

Manchester United heeft een tijdje moeten wachten op de eerste zege van het seizoen, maar tegen QPR was het meteen goed raak. The Mancunians stuurden hun tegenstander met zware 4-0 cijfers naar huis.

De thuisploeg, met Falcao op de bank en in een 4-4-2 systeem, opende iets over halfweg de eerste helft de score. Die eer viel aanwinst Angel Di María te beurt met een goal op vrije trap. Tien minuten voor de pauze verdubbelde Ander Herrera de voorsprong voor United en aan de pauze was de wedstrijd helemaal gespeeld. Net voor de rust pikte ook Wayne Rooney zijn doelpuntje mee.

Na de rust probeerde QPR wel even iets terug te doen, maar het waren toch The Red Devils die een vierde keer konden scoren. Na een gemist schot van een alweer uitstekende Angel Di Maria legde Mata de 4-0 eindstand vast. Januzaj mocht op het einde van de wedstrijd nog invallen en ook Falcao kreeg nog speelminuten van Van Gaal.