Wolfsburg voorbij Bremen met drie assists van De Bruyne

Lennert Vannooten
| 3 reacties

Kevin De Bruyne heeft met Wolfsburg gewonnen op het veld van Werder Bremen, het werd 5-3. De Bruyne was opnieuw in zijn sas en gaf drie assists. Bas Dost scoorde twee keer.

Werder Bremen kwam in het eigen Weserstadion op voorsprong na 9 minuten dankzij Junuzovic. Een minuut later lukte Wolfsburg al de gelijkmaker via Caligiuri.

In minuut 16 kwam Wolfsburg opnieuw op achterstand, maar 2 minuten later kwam het ook opnieuw langszij. Arnold werkt af op aangeven van De Bruyne . Een kwartier voor rust kwam Wolfsburg voor de derde keer op achterstand door een eigen doelpunt van Vieirinha.

Na de rust kan Bas Dost twee keer scoren door twee assists van onze landgenoot Kevin De Bruyne. In minuut 53 legt Caligiuri de 3-5 eindstand vast met zijn tweede van de avond.