Caroline Tonnelier
| 2 reacties

Afgelopen dinsdag stonden ze tegenover elkaar in de Champions League, vandaag moesten Atlético en Real aan de bak in de Primera Division. Beide teams wonnen, maar hielden het lang spannend.

Deportivo 1-2 Atlético

Atlético moest op verplaatsing naar A Coruña. Daar werd Griezmann de matchwinnaar. In het eerste kwart van de wedstrijd scoorde hij twee keer en op die manier legde hij de basis voor de 1-2 zege. In het slotkwartier kon Oriol Riera immers nog tegenscoren.

Real 3-1 Málaga

Real Madrid was duidelijk de betere tegen Málaga. Halfweg de eerste helft zette Sergio Ramos het overwicht om in een voorsprong. Ronaldo kreeg halfweg de tweede helft vanop de stip dé kans om Real op 2-0 te zetten. Hij mikte echter op de paal.

Even later was het toch raak: Ronaldo was net als bij het openingsdoelpunt de aangever en James Rodriguez werkte af. Málaga scoorde via Juanmi echter prompt tegen en Real was dus nog niet zeker van de drie punten. In blessuretijd pikte Ronaldo uiteindelijk toch nog zijn doelpunt mee na een uitstekende actie van Chicharito.

Ondanks de zege was er ook slecht nieuws voor de Koninklijke. Zowel Modric als Bale vielen immers geblesseerd uit.