Lyon wint spektakelmatch en zet PSG opnieuw onder druk

Timothy Collard
| 6 reacties

Olympique Lyon is niet van plan om Paris Saint- Germain de Franse titel cadeau te doen. Het won zondagavond na een doelpuntrijke match van Reims en zet de manschappen van Laurent Blanc zo opnieuw onder druk.

De wedstrijd kon echt niet beter beginnen voor Lyon, dat na amper zes minuten al 0-2 voor stond dankzij doelpunten van Tolisso en Lacazette. Voor die laatste reeds zijn 26e doelpunt in 30 wedstrijden.

Peuget bracht Reims weer in de wedstrijd, maar N’Jie nam de hoop al gauw weer weg. De jonge spits verlengde een prima voorzet van Bedimo enig mooi in de kruising. De stand aan de rust? 1-3 in het voordeel van Lyon.

Opnieuw op gelijke hoogte van PSG

Na de pauze bleven de fans lange tijd op hun honger zitten. Het venijn zat in de staart van de match. Reims-speler Tacalfred verschalkte zijn eigen doelman en Charbonier zorgde met een rake kopbal nog voor de eerreddende 2-4.

Lyon komt in de rangschikking zo opnieuw op gelijke hoogte van PSG, dat morgen zijn wedstrijd van de 34e speeldag nog speelt. De ploeg van Laurent Blanc neemt het dan op tegen Metz.