Speeldag: Speeldag 11
Stadion: Jos Van Wellenstadion
Cappellen grijpt de eerst plaats
Truyens Himke

In een sterke aangename wedstrijd zette Cappellen zijn tegenstander, St. Wetteren, opzij en springt het over Torhout naar de eerste plaats in het klassement.

Het liep niet van een leien dakje voor Cappellen dat tot twee keer toe op achterstand kwam.

Cappellen begon het best aan de wedstrijd, toch was het Wetteren dat het eerste echte gevaar creëerde, het shot van Schockaert ging echter over doel. De thuisploeg nam het initiatief en Wetteren speculeerde op de counter en met succes. Schockaert breekt door de Kapelse defensie en 0-1.
Cappellen reageert snel via Devic, zijn vrije trap wordt in hoekschop gewerkt. Als Severeyns vanuit hoekschop de bal tot bij diezelfde Devic  brengt, gaat de bal dan toch tegen de netten.
Maar de ontnuchtering was groot toen aan de overzijde de 1-2 werd binnen gekruld door De Geyter.

Cappellen vocht terug maar zonder resultaat, de Wetterse goalie verdedigde zijn netten uitstekend. Zowel Devic, Schoenmaekers, Doumbouya als Severeyns probeerden om Schollaert te passeren.
Ook Wetteren kon nog éénmaal uit halen via Wyckaert, deze ging alleen op Ferkert af maar Rombouts keerde terug om als nog de 1-3 te vermijden.

Na de rust kwam Cappellen nog gedrevener uit de kleedkamers. En net voor het uur was het dan zover, Severeyns kon de bal over de lijn krijgen na een bizar standje voor het Wetterse doel. En enkele minuten later stond Schoenmaeckers klaar om de voorzet van Meeuwsen af te werken.
De bezoekers kregen het moeilijk en hier profiteerde Cappellen optimaal van, Schoenmaekers zette de 4-2 op het bord en miste wat de 5-2 had moeten zijn.

Maar daar zorgde Severeyns voor in de slot minuut via een mooie lob.