Speeldag: Speeldag 12
Stadion: Jos Van Wellenstadion
Cappellen voetbalt en wint
Truyens Himke

De Waregemse trainer moest de wei in zonder zijn twee topschutters; Devos en Vervelghe. Hierdoor ging RC Waregem resoluut voor de defensieve aanpak. Maar Cappellen bleef vechten en proberen om uiteindelijk met een ruime 4-0 zege aan kop van het klassement te blijven.

Cappellen moest als thuisploeg het initiatief nemen bij aanvang van de wedstrijd. Een verre inworp van Cisse Severeyns werd overgekopt door Schoenmaekers en iets later was het Severeyns zelf die miste.

RC Waregem kreeg welgeteld één goede kans, Janneh zette zich door maar zijn bal werd van de lijn gehaald door een Kapelse verdediger.
Halfweg de eerste helft leek het dan toch te lukken voor Cappellen. Schoenmaekers schiet op doel, Henneman blokt af en de rebound van Kortland beland in het zijnet.
Een goede Henneman behoed zijn ploeg van de achterstand, door ballen te stoppen van ondermeer Devic en Rombouts.
Maar net voor affluiten was het dan toch zover, Schoenmaekers verlengt een lange bal van De Keyser met het hoofd en Severeyns kan de 1-0 tegen de netten schieten.

De tweede helft nog maar net begonnen en Severeyns verdubbeld de score met een mooie lob.
Waregem besefte nu dat het wel moest komen en hierdoor kwam er meer ruimte vrij voor Cappellen. Severereyns bediend dit maal Schoenmaekers en 3-0. Diezelfde Schoenmaekers kwam nog dicht bij de 4-0 maar Vanhamme kon alsnog in hoekschop werken.
Tijdens deze hoekschop werd het scorebord dan toch op 4-0 gezet door Rombouts. In de slotfase kreeg Cappellen nog enkele goede kansen om de score verder te doen oplopen. Maar zowel Schoenmaekers als Severeyns lieten de kansen onbenut.

Een te mak Waregem dat niet aan voetballen kwam lijdt hierdoor een nieuwe uitnederlaag. In de zes gespeelde uitwedstrijden behaalde de West-Vlamingen nog geen enkel punt.