Wevelgem City
wetWetteren
Datum: 14/11/2004 15:00
Competitie: 2e amateurliga A
Speeldag: Speeldag 12
Wevelgem opnieuw de boot in
Truyens Himke
| 0 reacties
Wevelgem opnieuw de boot in
Foto: © SC

KSK Wevelgem is dit weekend weer maar eens de boot ingegaan. Het is reeds de derde maal op rij dat de West-Vlamingen ten onder gaan. Dit maal gingen de drie punten naar Standaard Wetteren.
 
Reeds na zes minuten spelen kon Wetteren de score openen, toen Tim Vansteenbergen meet een perfect geplaatste diepe pas Koen Schockaert kon bedienen. Deze laatste twijfelde niet en plaatste de bal genadeloos voorbij doelman Vlamyinck.
Wetteren verdedigde deze kleine voorsprong met man een macht. Een inspiratieloos en lusteloos Wevelgem kon dan ook geen aanspraak maken op de gelijkmaker. Buiten een schot van Fabrice Staelens moest de Oost-Vlaamse doelman niets pakken.
 
Na de rust kwam er een gretiger Wevelgem uit de kleedkamers, Donche werd gewisseld voor Vandaele en dat bracht meer gevaar in de ploeg. Toch bleven de echte doelkansen uit, tot op het moment dat Drame Siringne  de bal mooi op doel plaatste en er een attente Schollaert nodig was om zijn netten proper te houden.
En even later moest diezelfde doelman een schot van Staelens in hoekschop duwen om de nul te bewaren.
 
Wetteren kwam in de tweede helft nog twee maal aan de overzijde; eerst werd een doelpunt wegens handspel afgekeurd en iets later werd een snedige counter eigenhandig de nek omgewrongen.
 
Wetteren wint dankzij een vroege goal en uitstekende doelman. Voor Wevelgem is dit een pijnlijk verlies wetende dat er meer inzat.