Wevelgem City
KM Torhout
Datum: 12/12/2004 15:00
Competitie: 2e amateurliga A
Speeldag: Speeldag 15
Torhout toont zich duidelijk de betere
Truyens Himke
| 0 reacties
Torhout toont zich duidelijk de betere
Foto: © SC

In de West-Vlaamse streekderby toonde Torhout zich duidelijk de betere van Wevelgem. Na een recente nul op zes mocht KM nog eens vieren.
 
De match kende een mooie aanvang, beide teams speelden mooi heen en weer en zochten een doelpunt. Na een kwartier was het zover, de vrijstaande Moyaert mocht genadeloos binnenkoppen.
De bezoekers domineerde en controleerde de wedstrijd vanaf dit ogenblik. Het enige wat voor hen nog telde was countervoetbal.
 
Na de rust was het Wevelgem dat het laken naar zich toe trok, het leverde hen veel balbezit op maar geen doelgevaar.
En ook nu waren het de groen – witte die eerst tot scoren kwamen via de ingevallen Vandedriessche, 0-2 en wedstrijd gespeeld.
Uitvoetballen en op de counter af en toe nog eens proberen, met succes. In de 82ste minuut mocht Moyaert zijn tweede van de dag binnen tikken.
 
Alles wat Wevelgem nog kreeg was een eerreder in de toegevoegde tijd dankzij Jouda. Torhout kan zonder meer terug blikken op een geslaagde heen ronde, voor Wevelgem ligt dit net iets anders.
 
Wevelgem City: De Vlamynck, Staelens, Viola, Donche (77' Baeten), Vandaele (37' Djelo-Djesa), Ugille, Jouda, Vermeeulen (26' Declerck), Nuyttens, Verhaeghe, Haeck
Torhout KM: Vergote, Moyaert, Verwilst, Derycke Sven (79' Lombaerts), Moerman (60' Vandedriessche), Vanmaele (87' Van Praet), Callewaert, Bevernage, Baert, Prinsier, Paravizinni
Doelpunten: 15' Moyaert 0-1, 67' Vandendriessche 0-2, 82' Moyaert 0-3, 89' Jouda 1-3
Geel: De Vlamynck, Staelens (Wevelgem), Moerman (KM)