Speeldag: Speeldag 22
Stadion: Maurice Dewaelestadion
Maldegem portie te klein voor Cappellen
Truyens Himke

Cappellen won overtuigend op het veld van het Oost-Vlaamse Maldegem. Hierdoor klimmen de Antwerpenaren alleen naar de eerste positie.

Voor Maldegem beperkte de eerste helft zich tot 15 minuten, de Oost-Vlamingen geraakte echter niet verder dan enkele afstandschoten.
Hierna nam Cappellen het roer over, Schoenmaekers recupereerde en Severeyns werkte af. Het ijs was gebroken, en geen 15 minuten later deed hetzelfde duo er nog eentje bij. Dit maal bediende Severeyns en scoorde Schoenmaekers. Die laatste probeerde net als de Keyser nog net voor rust voor de 0-3, maar slaagde daar niet in.

Net afgetrapt voor de tweede 45 minuten floot de scheidrechter terug af vanwege de hevige sneeuw en hagel. Voor Cappellen geen al te beste zaak, het ritme was duidelijk in sneeuw opgegaan.
Rond de zeventigste minuut werd de eerste echte kans van de tweede helft gecreëerd, Lauwerys zijn interventie was nodig om de netten proper te houden.  Maar de goal viel aan de overzijde, Van Sas lanceerde Severeyns. Diezelfde “Cisse” scoorde enkele minuten later ook nog een derde maal op aangeven van Schoenmaekers.

Cappellen: Lauwrys; Verachtert, De Keyser, Rombouts, Geeraerts; Meeusen (46' Van Sas), Mücher, Doumbouya, Devic (85' Mattheeusen); Schoenmaekers en Severeyns (85' Stevens).