Cappellen
Willebroek-Meerhof
1-0
1-1
64' Pascal Vande Gucht (pen)
Datum: 01/10/2005 19:30
Competitie: 2e amateurliga A
Speeldag: Speeldag 5
Stadion: Jos Van Wellenstadion
Eerste puntenverlies Cappellen
Jan Van Looy
| 0 reacties
Eerste puntenverlies Cappellen
Foto: © SC

Bezoekers ontfutselen leider eerste punten

Cappellen kwam in haar vijfde wedstrijd van het seizoen niet verder dan een 1-1-gelijkspel tegen Willebroek-Meerhof. De bezoekers speelden goed georganiseerd en de thuisploeg kwam zeer moeilijk aan uitgespeelde kansen. Stevens opende na een uur de score, maar Van Der Gucht stelde even later gelijk vanop de strafschopstip.

Zowel Cappellen als Willebroek misten hun speerpunt in de aanval. De Bilde en Severeyns bleven beiden geblesseerd aan de kant. Cappellen nam van bij aanvang het initiatief en zette de bezoekers tegen het eigen doel. Van Der Linden kopte één van de vele hoekschoppen maar net over. Willebroek herstelde het evenwicht, maar de thuisploeg bleef enkele halve kansen afdwingen. Een schot Van Da Silva werd gepareerd door Lebegge die even later een kopbal van Stevens uit de hoek haalde. Pas na een half uur konden de bezoekers een eerste keer dreigen. Het schot van Mercor was te zwak om Ferket te verontrusten. Even later mocht Stuckens doorgaan na een overtreding op Meeusen; het schot van De Voeght ging echter naast. Het laatste wapenfeit uit de eerste helft kwam van Schoenmaekers die naast besloot.

Cappellen kreeg ook na de rust de beste mogelijkheden. Een afstandspoging van Devic ging naast en even later zag de voormalige Montenegrijn een poging afgeblokt worden. Net over het uur stuurde Geeraerts Stevens de diepte in. De spits omspeelde doelman Lebegge en opende de score. De vreugde was echter van korte duur. Devic beging een overtreding op Kocak en Van Der Gucht zette de elfmeter om. Cappellen was even van slag ene en snelle counter via De Voeght werd door Stuckens over geschoten. De laatste kans was voor Stevens, maar zijn kopbal miste de juiste richting om de thuisploeg de zege te schenken.

Door dit puntenverlies bezit de thuisploeg niet langer het maximum van de punten. Cappellen bleef steken in veel goede bedoelingen, maar was niet creatief genoeg om tot uitgespeelde kansen te komen. Wilelbroek-Meerhof kreeg waarvoor het naar Kapellen was afgezakt: een punt.