Datum: 12/09/2008 20:00
Competitie: 2e amateurliga A
Speeldag: Speeldag 3
Stadion: Stade du Tivoli
URS Centre maatje te groot voor la Louvière
Rombaux Gunther
| 0 reacties
URS Centre maatje te groot voor la Louvière

URS Centre en La Louvière mochten op deze vrijdagavond de derde speeldag op gang trappen met een geladen derby tot gevolg, die Centre alsnog in de slotminuten winnend afsloot.

URS Centre bleek op deze vrijdagavond een maatje te groot voor La Louvière in een geladen derby. Centre had gedurende het wedstrijdverloop het betere van het spel en nam de beste kansen van de partij voor zijn rekening. Toch was het wachten tot op slag van rust voor de score geopend werd, Delaby zorgde door de eerste treffer van de partij.

Na de rust ging la Louvière op zoek naar de gelijkmaker maar had hiervoor heel wat overtredingen nodig met een hele resem gele kaarten tot gevolg. Een kwartier voor tijd kon Schillaci dan toch nog de bordjes opnieuw in evenwicht brengen maar Centre gaf zich niet zomaar gewonnen en ging in de slotminuut alsnog aan de haal met de drie punten door een doelpunt van Monteiro.Centre behaalde een verdiende overwinning en kan tevreden terugblikken op zijn seizoensstart met een knappe zes op negen, voor La Louvière wordt het stilletjes aan vijf voor twaalf na de derde nederlaag op rij.