Westerlo: Michaël Cordier, Birger Maertens, Matthias Trenson, Stijn Minne, Bart Goor, Kevin Geudens, Kenneth Schuermans, Philippe Janssens , Jonathan Wilmet, Kevin Vandenbergh, William Owusu.
WS Woluwe: Thomas Minsart, Alexandre Bryssinck, Denis Dessaer, Lanfia Camara, Maxime Chanot, Baptiste Ulens, Frederic Farin, Ali Y?lmaz, Julien Guerenne, Patrick Amoah, Yannick Gaby Loemba.
Doelman Minsart moet plat op een goede uithaal van Owusu.
5
Janssens legt de bal af op Vandenbergh maar die mist zijn schot volledig.
7
Misverstand tussen Chanot en zijn doelman en zo heeft de thuisploeg een corner te pakken.
9
Guerenne kan bijna door de Westelse defensie slalommen. Doelman Cordier reageert gepast.
10
Janssens haalt uit maar zijn schot zoeft naast.
16
De thuisploeg verzamelt nu 2 hoekschoppen op rij.
20
Het overwicht is voor Westerlo maar de bezoekers loeren gevaarlijk op de counter.
30

Goal
Doelpunt van William Owusu (Onbekend Onbekend)
Owusu wacht geduldig, omspeelt zijn tegenstander en trapt dan voorbij doelman Minsart binnen.
32
Hoe zal Woluwe reageren op de achterstand? Nu moeten ze toch meer naar voor trekken op zoek naar de gelijkmaker.
36
Wat een gemiste kans! Owusu kopt op de lat en in de herneming gaat de bal onbegrijpelijk over.
38
Westerlo morst nu met de kansen! Vandenbergh trapt van heel dichtbij naast.
42
Opnieuw een prima kans voor de thuisploeg op de counter. Goor mist zijn schot van heel dichtbij, aan de zijkant van het doel.
44
Op slag van rust weer een goede uitbraak via Owusu maar het schot van Geudens wordt afgeblokt.

Scheidsrechter
Rust
De Kempenaars gaan met een verdiende voorsprong de rust in al hadden ze prima mogelijkheden om op een veiligere 2-0 te staan.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
De bal is weer aan het rollen in het Kuipje.
49
Janssens trapt uit de draai op doel maar Minsart gaat goed plat.
50
Weer een goede kans voor Owusu maar hij mist zijn schot en weg is de kans.
53
Vervangen Ali Yılmaz
Ingevallen Tracy Mpati Bibuangu

55

Goal
Doelpunt van Kevin Vandenbergh (Onbekend Onbekend)
Vandenbergh met een afstandsschot dat uiteindelijk in doel verdwijnt. De verdiende 2-0 staat op het bord.