Antwerp: Björn Sengier, Sebastjan Komel, Nicky Hayen, Karel De Smet, Joren Dom, Honour Gombami, Jorn Vermeulen, Gyliano van Velzen, Luke Giverin, Oumar Diouck, Dieter Van Tornhout.
Tubeke: Damien Lahaye, Noé Dussenne , Loïc Leclercq, Grégoire Neels, Philippe Liard, Gary Ambroise, Guy Roland Niangbo Nassa, Hervé Ndjana Onana, Sami Lkoutbi, Lou Wallaert, Andrei da Silva Camargo.
Een hoekschop voor Tubeke
7
Bal wordt weggetrapt. Opnieuw een hoekschop.
10
De eerste 10 minuten van de wedstrijd blijven rustig. Vooralsnog weinig dreiging langs beide kanten.
11
Ook Antwerp dreigt. Voorlopig nog zonder resultaat.
12
Hoekschop voor Antwerp
13
Beide ploegen kiezen nu duidelijk voor de hardere aanpak. De duels worden feller.
14
Vrije trap voor Antwerp wordt pal in de handen van keeper Lahaye getrapt.
16
Antwerp biedt hevig weerwerk maar moet toch vaak voetballen in de eigen zestien.
18
Er volgen plots een paar kansen voor Tubeke snel na elkaar. Antwerp verdedigt goed.
20
Wederom een vrije trap voor Tubeke
22
En daar schiet Antwerp in de counter! Helaas levert het niets op.
23
Gombami wordt brutaal neergehaald vlakbij de zestien. De Antwerp-supporters schreeuwen om een kaart. Ref Vanbecelaere laat echter verder spelen.
25
Tubeke blijft aandringen maar Antwerp behoudt de controle op de eigen helft.
28
Antwerp krijgt steeds meer kansen en kiest duidelijk voor de aanval.
29
Wat een kans voor Tubeke! Ambroise kan haast alleen op het doel af maar schiet naast
32
Een weer Ambroise die zich door de linies van Antwerp wurmt. Hij staat echter buitenspel.
33
Het spel golft heen en weer maar vooralsnog weinig noemenswaardige momenten.
35
Onana loopt zich fraai vrij richting het doel van Antwerp maar ook zijn schot vliegt ruim naast.
37
En daar springt Onana opnieuw richting het Antwerpse doel. Sengler weet de bal echter weer snel te ontfutselen.
40
Nog een kleine 5 minuten reguliere speeltijd in de eerste helft. Krijgen we nog een goal te zien voor de rust?
43
De laatste minuten van de eerste helft lijken zich grotendeels op de Antwerp-helft af te zullen spelen.
44
 Gele kaart voor Andrei da Silva Camargo
Da Silva Camargo krijgt terecht geel na een tackle op Gombani.

Scheidsrechter
Rust
Het is rust in het Bosuilstadion na een flauwe eerste helft waarin weinig te zien was.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
En de tweede helft van de wedstrijd is begonnen.
46
Vervangen Gyliano van Velzen
Ingevallen Bruno da Silva Carvalho

47
Antwerp duwt vanaf de eerste minuut al op het gaspedaal. De fiere club wil duidelijk snel die eerste goal scoren.
50
De Waals-Brabantse verdediging krijgt voorlopig geen minuut rust. De aanvalslinie van Antwerp is niet meer te vergelijken met de slappe organisatie van de eerste 30 minuten.
51

Goal
Doelpunt van Gary Ambroise (Onbekend Onbekend)
En daar is de verlossende treffer van Gary Ambroise. Antwerp moet nu een oplossing bedenken.
52
 Gele kaart voor Grégoire Neels
Neels krijgt geel voor een te harde actie.
54
Tubeke heeft de smaak te pakken gekregen en wil duidelijk de tweede goal van de avond.
56
Daar leek het op een mooie kans voor Antwerp. Gombami kon de bal echter nergens kwijt.
59
Mooi combinatiespel van Antwerp. Kansen komen er echter niet uit voort.
60
Nog een halfuur reguliere speeltijd. De fans van Antwerp laten de sfeer alvast niet bederven door de stand.
62
Vervangen Gary Ambroise
Ingevallen Jimmy Mulisa

Ambroise, doelpuntenmaker, gaat eraf. Mulisa is zijn vervanger.
64
Tubeke doet er ondertussen langzaam over. Voor de Waals-Brabanders kan het laatste fluitsignaal duidelijk niet snel genoeg komen.
65

Goal
Doelpunt van Oumar Diouck (Honour Gombami)
De jonge Oumar Diouck kopt de bal erin!
66
En daar is het tempo weer! Beide ploegen gaan er weer volledig voor.
67

Goal
Doelpunt van Nicky Hayen (Onbekend Onbekend)
Antwerp gaat erop en erover. Onduidelijkheid in de zestien van Tubeke geeft Hayen de kans op de 2-1!
69
Ook bij de supporters van The Great Old is de sfeer weer helemaal terug.
71

Goal
Doelpunt van Hervé Ndjana Onana (Onbekend Onbekend)
En daar komt Onana uit het niets met de 2-2. De tweede helft is in niets meer te vergelijken met de bleke partij tijdens de eerste 45 minuten.
76
Na de doelpuntenregen op korte tijd lijkt het even rustig te worden op het veld van de Bosuil.
77

Goal
Doelpunt van Dieter Van Tornhout (Onbekend Onbekend)
En na een korte periode van rust profiteert Dieter Van Tornhout van een uitgegleden Leclercq. 3-2
80
Nog 10 minuten reguliere speeltijd. De spanning is nog lang niet uit de wedstrijd.
82
Nu is het Antwerp dat duidelijk geen haast heeft. Blijft 3-2 de stand tot het laatste fluitsignaal?