Antwerp houdt vooralsnog vast aan de 3-2
86
Tubeke blijft duchtig op zoek naar de gelijkmaker.
82
Nu is het Antwerp dat duidelijk geen haast heeft. Blijft 3-2 de stand tot het laatste fluitsignaal?
80
Nog 10 minuten reguliere speeltijd. De spanning is nog lang niet uit de wedstrijd.
77

Goal
Doelpunt van Dieter Van Tornhout (Onbekend Onbekend)
En na een korte periode van rust profiteert Dieter Van Tornhout van een uitgegleden Leclercq. 3-2
76
Na de doelpuntenregen op korte tijd lijkt het even rustig te worden op het veld van de Bosuil.
71

Goal
Doelpunt van Hervé Ndjana Onana (Onbekend Onbekend)
En daar komt Onana uit het niets met de 2-2. De tweede helft is in niets meer te vergelijken met de bleke partij tijdens de eerste 45 minuten.
69
Ook bij de supporters van The Great Old is de sfeer weer helemaal terug.
67

Goal
Doelpunt van Nicky Hayen (Onbekend Onbekend)
Antwerp gaat erop en erover. Onduidelijkheid in de zestien van Tubeke geeft Hayen de kans op de 2-1!
66
En daar is het tempo weer! Beide ploegen gaan er weer volledig voor.
65

Goal
Doelpunt van Oumar Diouck (Honour Gombami)
De jonge Oumar Diouck kopt de bal erin!
64
Tubeke doet er ondertussen langzaam over. Voor de Waals-Brabanders kan het laatste fluitsignaal duidelijk niet snel genoeg komen.
62
Vervangen Gary Ambroise
Ingevallen Jimmy Mulisa

Ambroise, doelpuntenmaker, gaat eraf. Mulisa is zijn vervanger.
60
Nog een halfuur reguliere speeltijd. De fans van Antwerp laten de sfeer alvast niet bederven door de stand.
59
Mooi combinatiespel van Antwerp. Kansen komen er echter niet uit voort.
56
Daar leek het op een mooie kans voor Antwerp. Gombami kon de bal echter nergens kwijt.
54
Tubeke heeft de smaak te pakken gekregen en wil duidelijk de tweede goal van de avond.
52
 Gele kaart voor Grégoire Neels
Neels krijgt geel voor een te harde actie.
51

Goal
Doelpunt van Gary Ambroise (Onbekend Onbekend)
En daar is de verlossende treffer van Gary Ambroise. Antwerp moet nu een oplossing bedenken.
50
De Waals-Brabantse verdediging krijgt voorlopig geen minuut rust. De aanvalslinie van Antwerp is niet meer te vergelijken met de slappe organisatie van de eerste 30 minuten.
47
Antwerp duwt vanaf de eerste minuut al op het gaspedaal. De fiere club wil duidelijk snel die eerste goal scoren.
46
Vervangen Gyliano van Velzen
Ingevallen Bruno da Silva Carvalho

46
En de tweede helft van de wedstrijd is begonnen.

Rust
Het is rust in het Bosuilstadion na een flauwe eerste helft waarin weinig te zien was.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
44
 Gele kaart voor Andrei da Silva Camargo
Da Silva Camargo krijgt terecht geel na een tackle op Gombani.
43
De laatste minuten van de eerste helft lijken zich grotendeels op de Antwerp-helft af te zullen spelen.
40
Nog een kleine 5 minuten reguliere speeltijd in de eerste helft. Krijgen we nog een goal te zien voor de rust?
37
En daar springt Onana opnieuw richting het Antwerpse doel. Sengler weet de bal echter weer snel te ontfutselen.
35
Onana loopt zich fraai vrij richting het doel van Antwerp maar ook zijn schot vliegt ruim naast.
33
Het spel golft heen en weer maar vooralsnog weinig noemenswaardige momenten.
32
Een weer Ambroise die zich door de linies van Antwerp wurmt. Hij staat echter buitenspel.
29
Wat een kans voor Tubeke! Ambroise kan haast alleen op het doel af maar schiet naast
28
Antwerp krijgt steeds meer kansen en kiest duidelijk voor de aanval.
25
Tubeke blijft aandringen maar Antwerp behoudt de controle op de eigen helft.
23
Gombami wordt brutaal neergehaald vlakbij de zestien. De Antwerp-supporters schreeuwen om een kaart. Ref Vanbecelaere laat echter verder spelen.
22
En daar schiet Antwerp in de counter! Helaas levert het niets op.
20
Wederom een vrije trap voor Tubeke
18
Er volgen plots een paar kansen voor Tubeke snel na elkaar. Antwerp verdedigt goed.
16
Antwerp biedt hevig weerwerk maar moet toch vaak voetballen in de eigen zestien.
14
Vrije trap voor Antwerp wordt pal in de handen van keeper Lahaye getrapt.
13
Beide ploegen kiezen nu duidelijk voor de hardere aanpak. De duels worden feller.
12
Hoekschop voor Antwerp
11
Ook Antwerp dreigt. Voorlopig nog zonder resultaat.
10
De eerste 10 minuten van de wedstrijd blijven rustig. Vooralsnog weinig dreiging langs beide kanten.