stvSTVV
Wesley Vanbelle (pen) 5'
1-0

Eendracht Aalst - STVV (2e klasse 2013/2014)

Wedstrijd van Speeldag 11 uit de 2e klasse 2013/2014 tussen Eendracht Aalst en STVV.

Einde
Wat vond je van de match? Laat het weten in de Reacties.

Gele kaart voor Wesley Vanbelle

87
Dequevy plaatst de bal naast het doel van Van Den Noortgaete. Aalst komt goed weg.
85
Vervangen Stavros Glouftsis
Ingevallen Nick Van Belle

85
Filipovic werkt een voorzet van STVV weg, de Limburgers zijn het gevaarlijkst.
80
Vervangen Donjet Shkodra
Ingevallen Armin Cerimagic

80
Een voorzet van Wesley Van Belle belandt bijna in het doel van Ghijsens.

75
Het schot van Dequevy gaat hoog over. Hij heeft zijn dagje niet.
73
Mooie actie van de thuisploeg op de linkerflank, echt gevaarlijk is het niet.
66
Op een hoekschop staat invaller Tortol helemaal vrij aan de tweede paal. Vandennoortgaete doet het tot nu toe prima.
65
Opnieuw Aoulad met de kans voor de kanaries. Hij besluit in het zijnet.
63
Knappe save van Vandennoortgaete op een poging van Aoulad. De eerste kans voor STVV in deze tweede helft.
60
Vervangen Guillermo Andrés Méndez Aguilera
Ingevallen Tortol Lumanza-Lembi

59
De Neve alleen voor de keeper, hij plaatst de bal naast de kooi. Wat een kans voor Aalst.
58
Er hangt een doelpunt in de lucht. Aalst stapelt de goede acties op, maar doelman Ghijsens wordt nog niet echt op de proef gesteld.
57
Aalst start het sterkst aan de tweede helft. Sint-Truiden kan er maar weinig tegenover zetten. Ook het Aalsterse publiek zet zich achter de thuisploeg.
55
Mooie actie van de thuisploeg. Shkodra zijn voorzet komt net niet in de voeten een ploegmaat.
47
Bogaerts maakt een overtreding op een gevaarlijke plaats. Dufer zet zich achter de bal, maar schiet hoog over.
46
We zijn terug begonnen. Bij STVV komt Dufour in de plaats van Schils.
46
Vervangen Mathias Schils
Ingevallen Guy Dufour

15:51
In een goede eerste helft begonnen beide ploegen met veel inzet aan de wedstrijd. Aalst had het betere van het spel. Na een makkelijk gegeven strafschop scoorde Van Belle het openingsdoelpunt. Nog geen minuut later stonden de bordjes opnieuw in evenwicht via Dufer. Glouftsis scoorde nog de 2-1, maar werd onterecht afgefloten voor buitenspel.

Rust
Eendracht Aalst - Sint-Truiden: 1-1

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
44
Glouftsis kan net niet aan een voorzet van De Cuyper.
37
Ivo Rossen met de goede actie, zijn voorzet is net niet op maat voor Glouftsis.
35
Wat een save van Ghijsens. Op een kopbal van De Neve verricht hij een prachtige redding. Aalst is het gevaarlijkst.
30
Eendracht Aalst wordt bestolen. De scheidsrechter keurt een geldig doelpunt van Glouftsis af wegens vermeend buitenspel. Jammer voor de ajuinen.
28
STVV-doelman Ghijsens verkijkt zich op een voorzet. Bogaerts schiet, maar de goalie is net op tijd terug.
26
Wat een kans voor STVV. Dequevy zet door, maar zijn voorzet komt net niet aan.
21
Halverwege de eerste helft komt Sint-Truiden meer opzetten. Vandennoortgaete moet wel nog maar weinig werk opknappen.
14
Een goede actie van STVV. Wesley Vanbelle redt de meubelen met een goede tackle.
12
De wedstrijd gaat goed op en neer. Beide ploegen gaan duidelijk vol voor de overwinning.
8
Aalst heeft niet lang kunnen genieten van de voorsprong. Grégory Dufer schiet de bal knap binnen na een voorzet van Deferm.
7

Goal
Doelpunt van Grégory Dufer (Onbekend Onbekend)

6
Wesley Vanbelle benut een makkelijk gegeven strafschop. Aalst na zes minuten spelen op rozen.