Volg de match tussen Eendracht Aalst en STVV live, samen met vele andere supporters.

Strafschop voor Aalst, Daeseleire maakt de fout op Janssens
5

Goal
Doelpunt van Wesley Vanbelle (Onbekend Onbekend)

6
Wesley Vanbelle benut een makkelijk gegeven strafschop. Aalst na zes minuten spelen op rozen.
7

Goal
Doelpunt van Grégory Dufer (Onbekend Onbekend)

8
Aalst heeft niet lang kunnen genieten van de voorsprong. Grégory Dufer schiet de bal knap binnen na een voorzet van Deferm.
12
De wedstrijd gaat goed op en neer. Beide ploegen gaan duidelijk vol voor de overwinning.
14
Een goede actie van STVV. Wesley Vanbelle redt de meubelen met een goede tackle.
21
Halverwege de eerste helft komt Sint-Truiden meer opzetten. Vandennoortgaete moet wel nog maar weinig werk opknappen.
26
Wat een kans voor STVV. Dequevy zet door, maar zijn voorzet komt net niet aan.
28
STVV-doelman Ghijsens verkijkt zich op een voorzet. Bogaerts schiet, maar de goalie is net op tijd terug.
30
Eendracht Aalst wordt bestolen. De scheidsrechter keurt een geldig doelpunt van Glouftsis af wegens vermeend buitenspel. Jammer voor de ajuinen.
35
Wat een save van Ghijsens. Op een kopbal van De Neve verricht hij een prachtige redding. Aalst is het gevaarlijkst.
37
Ivo Rossen met de goede actie, zijn voorzet is net niet op maat voor Glouftsis.
44
Glouftsis kan net niet aan een voorzet van De Cuyper.

Scheidsrechter
Rust
Eendracht Aalst - Sint-Truiden: 1-1

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
15:51
In een goede eerste helft begonnen beide ploegen met veel inzet aan de wedstrijd. Aalst had het betere van het spel. Na een makkelijk gegeven strafschop scoorde Van Belle het openingsdoelpunt. Nog geen minuut later stonden de bordjes opnieuw in evenwicht via Dufer. Glouftsis scoorde nog de 2-1, maar werd onterecht afgefloten voor buitenspel.
46
Vervangen Mathias Schils
Ingevallen Guy Dufour

46
We zijn terug begonnen. Bij STVV komt Dufour in de plaats van Schils.
47
Bogaerts maakt een overtreding op een gevaarlijke plaats. Dufer zet zich achter de bal, maar schiet hoog over.
55
Mooie actie van de thuisploeg. Shkodra zijn voorzet komt net niet in de voeten een ploegmaat.
57
Aalst start het sterkst aan de tweede helft. Sint-Truiden kan er maar weinig tegenover zetten. Ook het Aalsterse publiek zet zich achter de thuisploeg.
58
Er hangt een doelpunt in de lucht. Aalst stapelt de goede acties op, maar doelman Ghijsens wordt nog niet echt op de proef gesteld.
59
De Neve alleen voor de keeper, hij plaatst de bal naast de kooi. Wat een kans voor Aalst.
60
Vervangen Guillermo Andrés Méndez Aguilera
Ingevallen Tortol Lumanza-Lembi

63
Knappe save van Vandennoortgaete op een poging van Aoulad. De eerste kans voor STVV in deze tweede helft.
65
Opnieuw Aoulad met de kans voor de kanaries. Hij besluit in het zijnet.
66
Op een hoekschop staat invaller Tortol helemaal vrij aan de tweede paal. Vandennoortgaete doet het tot nu toe prima.
73
Mooie actie van de thuisploeg op de linkerflank, echt gevaarlijk is het niet.
75
Het schot van Dequevy gaat hoog over. Hij heeft zijn dagje niet.