Stadion: Jan Breydel

Herbeleef Cercle Brugge - Antwerp (2e klasse)

Volg de match tussen Cercle Brugge en Antwerp live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee!

Cercle Brugge neemt het zondagmiddag op tegen Antwerp. Kan de ploeg van trainer José Riga de Great Old een hak zetten in de strijd voor promotie? Antwerp-coach Wim De Decker blijft het vertrouwen hebben in de elf die vorige week van Roeselare won.
1
Cercle Brugge-Antwerp: 0-0
1
LIVE: We zijn begonnen in het Jan Breydelstadion !
Cercle Brugge mag aftrappen tegen Antwerp. Wat kan de thuisploeg tegen de Great Old?
4
Een eerste kansje voor de bezoekers, maar Dequevy kan net niet bij een voorzet van Dierckx.
8
LIVE: Antwerp neemt het initiatief !
De bezoekers hebben het meeste balbezit, maar daar blijft het wel bij. Bij Cercle Brugge staat men met vijf achteraan stevig in de organisatie.
12
Heet standje voor het doel van Kevin Debaty, maar niemand van de thuisploeg kan er zijn voet tegen zetten.
16
LIVE: Haroun kop van jut bij Cercle Brugge
Haroun krijgt bij elke baltoets een fluitconcert over zich heen. Zeker wanneer hij iets te hard in gaat op Yagan en geen geel krijgt.
28
LIVE: Doelmannen nauwelijks aan het werk !
Weinig te beleven op dit moment. Veel strijd, maar geen mooi voetbal en nog minder kansen te bespeuren op Jan Breydel.
31
Bertaccini schiet hoog over het doel van Debaty. Daar was meer mee te doen.
33
Yagan met de eerste echte kans van de wedstrijd. Debaty gaat goed plat.
45
Vervangen Michael Lallemand
Ingevallen Björn Vleminckx

45+1
LIVE: Rusten zonder doelpunten in Cercle - Antwerp !
Geen doelpunten in de eerste helft. Een logische 0-0 in een zeer povere eerste 45 minuten.

Scheidsrechter
Rust
Cercle Brugge - Antwerp: 0-0

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46

46
LIVE: Kan Vleminckx het verschil maken?
De Decker laat Lallemand in de kleedkamer. In zijn plaats komt Bjorn Vleminckx.
46
Vervangen Mehdi Kchab
Ingevallen Tomislav Kic

54
Dequevy trapt over en naast het doel van Nardi. Mooie actie van Haroun en Corryn, maar Dequevy liet de kans liggen.
55
Opnieuw Antwerp dat meer en meer op zoek gaat naar de eerste treffer van de namiddag, maar Haroun knalt naast.
57
LIVE: Vleminckx kopt in de handen van Nardi !
Bijna stond Antwerp op voorsprong, maar de kopbal van Vleminckx is te zwak.
58
De wedstrijd gaat nu wel goed over en weer. Bertaccini knalt naast na mistasten van Corryn.

LIVE: Vleminckx al meteen naar de kant
De wedstrijd van Vleminckx zit er al meteen weer op. Na een kwartier grijpt de aanvaller naar zijn bil. Meteen wisselen maakt hij duidelijk aan De Decker. Buyl is zijn vervanger.
67

Goal
Doelpunt van Stephen Buyl (Tuur Dierckx)
Antwerp staat op voorsprong. Na een knappe actie van Dierckx werkt Buyl simpel af. Nardi kon er niet meer bij.
78
LIVE: Antwerp laat dé kans liggen op 0-2 !
Antwerp laat opnieuw kansen liggen om het af te maken. Net zoals vorige week tegen Roeselare laat de Great Old het na om de wedstrijd in een beslissende plooi te trappen. Nardi met een schitterende save op een open kans van Owusu.
81
Vervangen Sebastiaan Brebels
Ingevallen Jessy Gálvez López

83
LIVE: Kan Cercle Brugge nog iets terug doen?
Wat kan Cercle Brugge nog? José Riga brengt Galvez Lopez in de ploeg. Kan hij voor het verschil zorgen? De thuisploeg heeft nog een kleine 10 minuten.