Stadion: Stade Edmond Leburton

Herbeleef Tubeke - Antwerp (2e klasse)

Volg de match tussen Tubeke en Antwerp live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee!

Bij Antwerp krijgt Jezina opnieuw de voorkeur in doelman op Kudimbana. Ook Limbombe komt opnieuw aan de aftrap. Bij Tubeke start ex-Antwerpspeler Nirisarike op de bank. Aanvaller Diallo is wel opnieuw van de partij. Hij moet voor de doelpunten zorgen.
1
Tubeke-Antwerp: 0-0
4
Weinig opwinding in de eerste minuten. Jezina moet één keer aan het werk, maar aan de overkant moet doelman Beunardeau nog niets doen.
11

Goal
Doelpunt van Fabien Camus (Stallone Limbombe)
De eerste kans van de wedstrijd is meteen prijs voor de bezoekers. Camus met buitenkant rechts voorbij Beunardeau.
15
Antwerp kwam al elke verplaatsing op voorsprong, maar kon nog niet winnen dit seizoen. Kan de Great Old het nu wel vasthouden !?
18
Vervangen Sega Keita
Ingevallen Levan Shengelia

Na de achterstand, nog meer slecht nieuws voor Tubeke. Keita moet met een blessure naar de kant.
23
Antwerp staat dan wel op voorsprong, het voetbal is eigenlijk niet om aan te zien. Veel slechte passes, maar het veld is ook niet top !
26
Limbombe met een nieuwe kans. Zijn schot is te zwak om Beunardeau te verschalken.
30
Betsch kopt op de lat. Antwerp komt goed weg!
Bijna stond het gelijk. Na een slechte controle van Dierckx krijgt Betsch een goede kopkans, maar zijn bal gaat tegen de lat !
38
Bij alle corners en vrije trappen van Tubeke kuist Vleminckx achteraan alles op !
40
Diallo kopt snoeihard nipt naast het doel van Jezina. Tubeke geeft zich duidelijk niet gewonnen !
43
Potige wedstrijd tussen Tubeke en Antwerp !
Heel wat vuile fouten én dan vooral van de thuisploeg. Gaan hier geen rode kaarten vallen? Het zou straf zijn.
45+1
 Rode kaart voor Frédéric Duplus
In de blessuretijd een dwaze actie van Duplus. Na een slechte controle ziet hij Diallo alleen op Jezina afgaan, maar trekt de aanvaller neer. Rood is zijn deel !
45+3

Goal
Doelpunt van Alassane Toure (Onbekend Onbekend)
Alsof de rode kaart van Duplus nog niet erg genoeg is, moet Antwerp één minuut later nog een treffer slikken ! Touré brengt Tubeke op gelijke hoogte.

Scheidsrechter
Rust
Tubeke - Antwerp: 1-1

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
Vervangen Geoffrey Hairemans
Ingevallen Steve Colpaert

Nu Duplus in de kleedkamer moet blijven. Komt Colpaert in de plaats van Hairemans.
48
Babic met de eerste kans, maar zijn knal gaat naast. Bij Tubeke is het geloof helemaal terug !
52
Dierckx met een enorme kans, maar wat een afzwaaier !
Wat een kans voor Antwerp. Dierckx door het centrum, maar oog in oog met Beunardeau schiet hij ver naast. Weg kans !
58
Pires én Remacle ontsnappen aan rood !
Zowel Jordan Remacle als Alan Pires flirten met een tweede gele kaart. Eigenlijk hadden beide deze al moeten hebben. Vooral Remacle mag blij zijn dat hij nog op het veld staat !
62

Goal
Doelpunt van Mamadou Diallo (Emeric Dudouit)
Diallo brengt Tubeke op voorsprong. Jezina ziet er niet goed uit op de kopbal van Diallo. Antwerp alleen laatste als de stand zo blijft !
70
Camus mist strafschop ! Wat een drama voor de Great Old
Antwerp maakt het zich heel moeilijk. Zwakke passes, domme rode kaart en dan ook nog een penalty in cadeauverpakking missen !