De studieronde is begonnen. Beide teams komen met een paar voorzetten, alles wordt voorlopig weggehaald.
De Belder heeft even verzorging nodig. Hij speelt tegen zijn ex-club en kan (voorlopig) verder.

Goal
Doelpunt van Ivan Yagan

14
Lier op voorsprong!
Vroege voorsprong voor de thuisploeg. Joachim kon aan de tweede paal ongehinderd binnen trappen.
17
Een Schot van Tormin is het antwoord van de bezoekers, maar geen probleem voor de goalie.
19

Goal
Doelpunt van Frederic Frans

21
En daar is de verdubbeling van de voorsprong meteen. Frans kopt een hoekschop hard binnen.
24
De bezoekers hebben het moeilijk en halen weinig kansen uit het overwicht dat ze proberen te behalen.
28
Cercle probeert de druk te verhogen, maar botst voor alsnog tegen een geel-zwarte muur.
31
We zijn een halfuur ver en de thuisploeg heeft vooralsnog alles onder controle.
32
 Gele kaart voor LlOYD Palun

33

36
Cercle ontwikkelt stilaan wat kansen, maar Ralovsky is nog niet echt op de proef gesteld.
38
Joachim probeert het van heel erg ver, de bal scheert de lat.
40
Buyl roert zich nog eens, maar de aansluitingstreffer lukt vooralsnog niet.
43
De bal gaat even vlot aan beide kanten, met de ene halve kans na de andere. We maken ons klaar voor de rust.
45+1
Nog een minuutje extra en dan rusten.

Scheidsrechter
Rust
Lierse SK - Cercle Brugge: 2-0

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
17:50
Rusten met een dubbele voorsprong voor de thuisploeg.
46
We zijn er opnieuw aan begonnen, zonder wissels.
50
Druk van de bezoekers, de ene corner na de andere. Het begint ook te druppelen.
51

Goal
Doelpunt van Jérémy Taravel

53
Daar is de aansluitingstreffer! De vrije trap van Mercier gaat via Taravel tegen de touwen.
56
De bezoekers blijven druk zetten. Zit er nog iets in voor de Vereniging?
58
Pegel uit de tweede lijn, Rakovsky is opnieuw bij de pinken om te plukken. Nog een dik halfuur!
61
Ntambwe gaat na een klein zetje tegen de grond in de grote rechthoek, maar Lierse krijgt geen strafschop.
64
Ook Lierse steekt de neus nog eens aan het venster, maar het wordt een fausse-keu. En dus meters over.
65
De thuisploeg gaat wisselen. Dodo komt er in. Kan hij de match in slaap wiegen en zo Lierse aan de drie punten helpen?
65
Vervangen Wolke Janssens
Ingevallen Mohamed El Gabas

68

Goal
Doelpunt van Pierre Bourdin (Onbekend Onbekend)
Een corner raakt niet weg bij Cercle en de inglijdende Bourdin zorgt voor de 3-1!
72
De tijd begint nu echt wel te dringen voor de bezoekers. Ze hebben de punten echt nodig!