wesWesterlo
beeK Beerschot VA
0-1
77' Hernan Losada (pen)
1-1
Datum: 26/11/2017 16:00
Competitie: 2e klasse
Speeldag: Speeldag 17
Stadion: Het Kuipje

Herbeleef Westerlo - K Beerschot VA (2e klasse)

Volg de match tussen Westerlo en K Beerschot VA live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee!

Voor de bezoekers starten Octavio en De Jonghe in de basis, Pietermaat en Messoudi beginnen op de bank. Bij Westerlo zit Osaguona opnieuw in de selectie, weliswaar op de bank.
15:25

15:55
De wedstrijd is nog niet begonnen, maar de meegereisde supporters laten luidkeels weten dat ze aanwezig zijn in 't Kuipje.
1
Westerlo-KFCO Beerschot-Wilrijk: 0-0
1
De bezoekers trappen af!
De wedstrijd is zopas begonnen.
2
De Jonghe komt al even gevaarlijk opduiken, maar Biset zit er goed tussen.
3
Doelman Van Hout mag voor de eerste keer een schotje uit de lucht plukken.
4
Hoffer laat de vroege 0-1 liggen
Bijna stond Beerschot Wilrijk al op voorsprong. Hoffer wordt knap diepgestoken en loopt alleen op de goal af, maar hij besluit net naast.
6
Christensen geeft een ziekenhuisbal terug naar zijn keeper, gelukkig voor hem zit er geen paars shirt tussen.
8
Hoffer kan nog eens aanleggen, maar de hoek is te scherp.
11
Westerlo is voorlopig nog niet veel op de andere helft geweest, het is al Beerschot Wilrijk wat de klok slaat.
14
Op het middenveld zijn de duels niet van de poes.
15
Francois dribbelt knap naar binnen en legt terug. Octavio krijgt er zijn schot niet echt uit en in dezelfde fase knalt Francois zelf over het doel.
18
Vrije trap voor Beerschot Wilrijk. Van Hyfte gaat neer in de baklijn, maar van een penalty was geen sprake.
19
Westerlo komt dan toch een keertje in de buurt van Romo, eerste corner voor de Kemphanen.
22
Voor het eerst verloopt het spel enkele minuten aan een stuk op de helft van Beerschot Wilrijk. De doelman moest echter nog geen enkele keer in actie komen.
23
Losada wordt afgefloten voor buitenspel.
26
Beerschot Wilrijk verovert de bal op het middenveld en stormt met vier naar voren, maar de pass van Losada op Maes is niet precies genoeg.
29
Kansen, maar geen goals
Er zit zeker leven in de wedstrijd, maar zeker na die eerste tien minuten hadden we toch al een doelpuntje verwacht.
30
 Gele kaart voor Alexander Maes

31
Maes krijgt de eerste gele kaart van de match, de vrije trap breekt Westerlo zelf af met een fout.
33
Beerschot Wilrijk krijgt drie corners meteen na elkaar en nog krijgen ze er geen poging binnen de palen uit.
35
Christensen weegt vanop zijn linkerflank op de verdediging. Hij dribbelde al enkele keren gevaarlijk naar binnen en krijgt nu een vrije trap mee op een mooie plaats.
36
Corstjens trapt hem in de muur.
38
Bijna Dom!
Losada kapt zich vrij, zet voor en Dom kopt maar net naast. Enkele centimeters naar links en Van Hout was geklopt.
41

43
Grote kans opnieuw voor Beerschot Wilrijk. Maes loopt de flank af en zet voor naar Dom, maar die schuift uit en verliest zo de bal.
45
We gaan de rust in bij een 0-0 stand.

Scheidsrechter
Rust
Westerlo - KFCO Beerschot-Wilrijk: 0-0

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
16:57
Dat vat het aardig samen.
47
Westerlo komt in de tweede helft de eerste keer aan het doel van de tegenstander, Naessens kraakt zijn schot.
49
Messoudi is stevig aan het opwarmen aan de zijlijn, hij zou weleens de eerste wissel kunnen zijn.
51
Westerlo start stevig aan de tweede helft
In het begin van de match kwam Beerschot Wilrijk het snelst uit de startblokken, in de tweede helft is dat eerder Westerlo.
57
Vervangen Octávio Merlo Manteca
Ingevallen Mohamed Messoudi

Zoals verwacht is Messoudi de eerste wissel.
57
Een diepe bal op Naessens is net té diep.
63
Vervangen Daan Heymans
Ingevallen Nicolas Rommens

63
Westerlo kan bijna profiteren van een rommelige fase voor het doel, maar krijgt de bal opnieuw niet tussen de palen.
64
 Gele kaart voor Jimmy De Jonghe

65
Wachten op een bal tussen de palen...
Vooral Westerlo dook al enkele keren op, maar een poging tussen de palen? Nee, dat hebben we hier nog niet gezien.
66
Swinkels pareert een voorzet. Westerlo behoudt wel balbezit, al kunnen ze daar deze keer niets mee doen.
68
Vervangen Guillaume François
Ingevallen Tom Pietermaat

Pietermaat komt erin, de fans juichen hem toe en beginnen zijn naam te scanderen.
72
Maes trapt voorlangs
Maes krijgt de bal op een uitstekende plaats en legt aan, maar -ra ra- krijgt de bal niet tussen de palen.
74
Penalty voor Beerschot Wilrijk!
Beerschot Willijk krijgt een penalty!
75

Penalty
Penalty voor K Beerschot VA
Dan toch! Beerschot Wilrijk krijgt een penalty met nog een kwartier te spelen en Losada zet die feilloos om. 0-1!