Volg de match tussen Union SG en OH Leuven live, samen met vele andere supporters.

Union is vandaag weer echt 'thuis'. De Brusselse traditieclub werkt voor het eerst in twee jaar opnieuw een thuismatch af in het Dudenpark. OHL hoopt het feestje voor de Brusselaars te verpesten.
1
Union SG-OH Leuven: 0-0
3
Een eerste goede aanval van Union. De handen gaan voor het eerst op mekaar bij het thuispubliek.
7
Thamsanatchan heeft weinig moeite met het schot van Besuschkow.
11
Kristiansen wordt in de problemen gebracht door Mehlem, de doelman van Union komt goed weg. De harde terugspeelbal rolt naast hem in hoekschop.
12

Goal
Doelpunt van Elliott Jordan Moore (George Hirst)
Moore heeft OHL op voorsprong gezet. Hij heeft gescoord op aangeven van Hirst.
14
OHL op voorsprong
Hendriks heeft gescoord op aangeven van Hirst.
18
Na een gretige start van de Brusselaars heeft OHL zich in de match geknokt. Door het doelpunt van de Leuvenaars zijn de thuisspelers meteen koud gepakt.
23
Ondanks de achterstand houden de thuissupporters er de sfeer goed in. Ze zijn duidelijk blij weer in het Dudenpark te vertoeven.
26
De Unionisten hebben het nu wel moeilijker. Aguemon wordt nog net op tijd afgeblokt door Perdicchizzi..
27

Goal
Doelpunt van Youssoufou Niakaté (Serge Tabekou)
Het stadion ontploft! Een voorzet van Tabekou levert een hoekschop op en diezelfde Tabekou kan nadien weer infiltreren. Hij bedient Niakaté voor de 1-1.
32
Een afstandsschot van Niakaté gaat naast.
38
De rust is stilaan in zicht. Kan één van beide ploegen nog zijn wil opleggen? Voorlopig is deze partij best in evenwicht.
41
Na de 0-1 leek Union een tijdje aangeslagen, maar de gelijkmaker heeft de thuisploeg weer in de wedstrijd gebracht. De geelblauwen hebben momenteel een terechte gelijke stand in handen.
43
Na een hakje van een ploegmaat kan Hendriks doorgaan. Kristiansen redt zijn lage schot met de voet.
44
Nu moet Thasanatchan in actie komen. De doelman van OHL pareert het schot van Tabekou.

Scheidsrechter
Rust
Union SG - OH Leuven: 1-1

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
50
Het is koffiedik welke ploeg hier het laken naar zich toe kan trekken. In de eerste helft begon Union het sterkst, maar kon OHL daarna het evenwicht herstellen.
50
 Gele kaart voor Elliott Jordan Moore

52
Eerste gevaar in de tweede helft komt van Leuven. Maertens probeerde het met een omhaal. De bal gaat niet eens zo ver naast.
56
Hendriks probeert de Uniondefensie te verschalken, maar dit lukt hem vooralsnog geen tweede keer.
60
Vercauteren probeert het van ver. De Leuvense defensie staat pal.
63

Goal
Doelpunt Union afgekeurd
De Unionisten denken opnieuw te kunnen vieren, maar de lijnrechter heeft gevlagd voor buitenspel.
64
De bedrijvige Tabekou schudt opnieuw een goede actie uit zijn sloffen. Besuschkow schiet naast.
65
Nu is het Union dat weer opgelucht adem haalt. De vrije trap van Aguemon had voor dreiging gezorgd.
66
Vervangen Max Besuschkow
Ingevallen Abdelrafik Gérard

72
Het slotkwartier is stilaan in zicht. Nog altijd houden beide teams mekaar goed in evenwicht en ondernemen ze elk om beurt een poging om toch aan een tweede doelpunt te geraken.
73
Kristiansen houdt wel van een risicootje. De doelman gaat aan het dribbelen, maar kan balverlies dan toch net vermijden.