OHL kan al eerste keer profiteren: "Maar dan moet het wel beter dan tegen Mechelen"
Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 1 reacties

Nigel Pearson wil een betere prestatie zien tegen Union dan tegen KV Mechelen

OHL kan al eerste keer profiteren: "Maar dan moet het wel beter dan tegen Mechelen"
Foto: © photonews

Beerschot Wilrijk en KV Mechelen hebben hun wedstrijd niet kunnen winnen. En dus kan OH Leuven profiteren om mee aan de leiding te komen in 1B. Maar dan moeten ze toch voorbij Union geraken, een ploeg die onbekend gebied is voor NIgel Pearson.

Pearson weet wel dat hij iets moet verzinnen om meer kansen te creëren. "Het is belangrijk dat wij een goeie prestatie neerzetten. Daarvoor moeten we een manier vinden om iets creatiever voor de dag te komen dan tegen KV Mechelen", aldus de Leuvense trainer. 

Tegen KV Mechelen was dat immers het pijnpunt. "We verdedigden wel heel resoluut, als een hecht team. Maar we moeten toch iets meer doen met de bal als we die in ons bezit hebben. Uiteindelijk draait het om kansen creëren en ze afmaken. Dat heb je nu eenmaal nodig als je succesvol wilt zijn."

Nochtans is er heel wat aanvallend geweld bijgekomen. "We moeten eerst en vooral goed genoeg presteren om kansen te creëren en die dan vervolgens afmaken. Ik wil een goeie, solide prestatie op verplaatsing."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

1e klasse B

Nieuwste reacties