Stadion: Het Kuipje

Herbeleef Westerlo - OH Leuven (2e klasse)

Volg de match tussen Westerlo en OH Leuven live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee!

Koen Vanlangendonck is er na een operatie aan de meniscus niet bij. Hij is meerdere weken out. Daardoor neemt Kristof Van Hout plaats onder de lat. Verder zit ook Jens Naessens opnieuw op de bank. Wouter Corstjens en Nicolas Rommens zijn er niet bij. Bij de bezoekers staat Laurent Henkinet net als vorige week in doel. Hubert is er door een schorsing niet bij, waardoor Jenthe Mertens in de ploeg komt.
1
Westerlo-OH Leuven: 0-0
1
Aftrap in Westerlo
Jordy Vermeire heeft de match op gang gefloten.
4
Eerste gevaar van Westerlo
De eerste kans van de match is voor de thuisploeg: Alessandro kopt naast.
5
Hirst gaat gevaarlijk door op Biset en plant zijn teen in het gezicht van zijn opponent. Biset moet even naar de kant, maar kan verder.
9
Mertens zet zich door, maar krijgt de bal niet tot bij Hirst.
12
Even opletten bij Westerlo, want Gorius mag een vrije trap op rechts nemen. Het gevaar wordt echter opgeruimd.
16
Weinig gevaar in dit openingskwartier. Alleen de kopbalkans van Alessandro was het vermelden waard.
18
OHL krijgt ook een eerste hoekschop. Kan dit voor wat gevaar zorgen?
21
De vrije trappen en hoekschoppen van Gorius leveren vooralsnog niets op. Deze keer waait zijn vrije trap over iedereen achter de doellijn.
23
OHL zoekt het snel diep naar Hirst, maar de Brit kwam nog in het stuk voor.
25
Kenmerkend voor deze partij is de hoge foutenlast langs beide kanten. Libert gaat eens stevig door, maar de kaarten blijven op zak.
26
Het voetbal van OHL lijkt voorlopig nergens op. Alweer gaat een lange bal verloren.
28
Deze keer is de vrije trap van Gorius van betere makelij, maar de de vlag gaat de hoogte in.
31
Het lijkt wel of beide ploegen hunkeren naar de winterstop. Dit is geen promotie voor het voetbal in 1B.
33
Saai kijkstuk
Van Eenoo mag een vrije trap op een interessante plek nemen, maar zijn poging gaat hoog over.
35
Dan toch wat gevaar in Westerlo. Mertens en Hirst kunnen een voorzet van Gorius net niet in doel lopen.
36
 Gele kaart voor Bartosz Kapustka

37
Alessandro bijna!
Het Kuipje krijgt dan toch wat beleving. Het vluchtschot van Alessandro gaat nipt over.
40
Het spel ligt lang stil na een overtreding, maar, Vermeire houdt de kaarten op zak.
43
Hopelijk brengt de tweede helft wat meer dan deze eerste periode.
45
Saaie bedoening
Van Hout heeft werkelijk geen bal moeten pakken. Een nieuwe vrije trap van Gorius levert opnieuw niks op.
45+1
2 minuten extra tijd op de klok.

Scheidsrechter
Rust
Westerlo - OH Leuven: 0-0

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
Tweede helft in Westerlo
We voetballen opnieuw. Krijgen we beterschap na een draak van een eerste helft?
49
Van Eenoo zwiert een vrije trap in de zestien, maar via een bezoeker gaat de bal over de achterlijn. De kort genomen hoekschop levert niets op.
51
Westerlo neemt het heft in handen in het begin van deze tweede helft. Een nieuwe hoekschop voor de thuisploeg.
53
Van Eenoo met een prima hoekschop, maar Soumah werkt de bal over.
55
 Gele kaart voor Kurt Abrahams

56
Henkinet moet in actie komen op een kopbal van Soumah, maar de vlag gaat de hoogte in.
58
 Gele kaart voor Gilles Dewaele

60
OHL slaagt er maar niet in om Van Hout aan het werk te zetten.
62
Abrahams bijna!
Goede actie van Van Eenoo en Oto'o, maar Abrahams schiet naast.
63
Nog eens Abrahams. Deze keer schiet hij van buiten de zestien ruim naast.
64
Westerlo blijft drukken. Petrov probeert het met een hakje, maar recht in de handen van Henkinet.