Volg de match tussen OH Leuven en Tubeke live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee!

Vervangen Olivier Myny
Ingevallen Esteban Casagolda

Bij OHL blijft Myny binnen. Casagolda mag zich nog 45 minuten bewijzen.

Pearson gaat in de eerste match van het nieuwe jaar voor een 3-5-2 formatie. Aanvoerder Elliot Moore is nog niet zo lang terug na zijn blessure en zit op de bank. Hirst is de aanvaller van dienst, Dequevy en Myny spelen in zijn steun.
1
OH Leuven-Tubeke: 0-0
1
Aftrap in Leuven
We zijn er aan begonnen. OHL krijgt meteen een vrije trap op een leuke plek.
3
Eerste kansje voor de thuisploeg. Hirst schakelt zijn man uit, maar trapt de bal op het dak van het doel.
7
OHL neemt het initiatief. Tubeke wacht af.
11

Goal
Doelpunt van Lemouya Goudiaby (Onbekend Onbekend)
En plots staat het 0-1. Goudiaby krijgt te veel ruimte in de zestien en trapt de voorsprong onder Henkinet in doel.
13
Bijna 1-1
OHL krijgt meteen de kans op de gelijkmaker. Tshimanga speelt Hirst aan, maar Defourny redt knap.
17
Prima tegenaanval van OHL. Dequevy schakelt net buiten de zestien zijn man uit, maar een bezoeker begaat handspel. Vrije trap op een interessante plek.
18
De harde vrije trap van Aguemon gaat een half metertje over.
20
 Gele kaart voor Gertjan Martens

23
Het publiek is niet tevreden. Dequevy wil het spel verleggen, maar jaagt de bal de tribunes in.
26
Nirisarike gaat hard door op Myny, maar speelt wel de bal. Pirard fluit toch op aangeven van zijn assistent.
28
 Gele kaart voor Bartosz Kapustka

29
Myny probeert het van ver, maar Defourny hoeft niet in actie te komen.
32
Eindelijk nog eens wat opwinding aan den Dreef. Fabre kopt, maar zijn bal wordt van de lijn gewerkt.
35
OHL kampeert nu toch al enkele minuten op de helft van de bezoekers. Aguemon mag nog eens een vrije trap nemen.
37
Tubeke bijna met 0-2
OHL ontsnapt. Na een snelle tegenaanval knalt Nemane hard tegen de paal.
41
Nog enkele minuten tot het rustsignaal. Kan OHL nog iets forceren?
42

Goal
Doelpunt van Lucas Alfieri (Onbekend Onbekend)
Henry komt alleen voor Henkinet en wipt de bal koelbloedig over de OHL-doelman. OHL zit in een penibele situatie.
45
Dit is wel heel pijnlijk voor OHL. Indien Tubeke de voorsprong vasthoudt, komen de Waals-Brabanders op gelijke hoogte van OHL.
45
Hirst kan nog eens koppen, maar geen probleem voor Defourny.

Scheidsrechter
Rust
OH Leuven - Tubeke: 0-2

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
47
Vervangen Aaron Nemane
Ingevallen Ernest Agyiri

51
OHL probeert wel, maar vindt voorlopig geen gaatje door de Tubeekse afweergordel.
55
Dan toch een kansje. Casagolda trapt niet hard, maar wel over.
57
Bijna 0-3
Bijna de 0-3 na een prima actie op rechts. De ingevallen Agyiri schiet echter voorlangs.
58
Toch wat meer opwinding in de match. Hirst kan een voorzet net niet in doel werken.
59
Vervangen George Hirst
Ingevallen Samy Kehli

60
Pearson grijpt in: dubbele wissel
Dubbele wissel bij OHL. Kehli en Gorius zorgen voor vers bloed en hebben nog een halfuur om mee het tij te keren.
61
Tshimanga krijgt veel ruimte op links, maar zijn schot wordt gepareerd door Defourny.
62
Vervangen Bartosz Kapustka
Ingevallen Julien Gorius

62
 Gele kaart voor Anthony Lippini

63
Het is overigens Kapustka en niet Hubert die naar de kant moet.
66
 Gele kaart voor Derrick Tshimanga

67
Tubeke komt er nog eens uit. Schuermans geeft een hoekschop weg.
70
 Gele kaart voor Shean Garlito y Romo

72
We krijgen nog eens een hoekschop voor de thuisploeg. De OHL-fans zetten zich er nog eens achter.
73
Bijna 'Casa'!
Casagolda kan van dichtbij koppen, maar Defourny pakt uit met een straffe reflex.
77
Het publiek mort. Niet onlogisch natuurlijk, want OHL slaagt er opnieuw niet in om een goede indruk te maken.
80
Enkele Leuvense fans gaan al huiswaarts. We kunnen hen geen ongelijk geven op deze regenachtige zondagavond.
83
 Rode kaart voor Yannick Aguemon

83
Rood voor Aguemon
Aguemon mag 10 minuten vroeger dan voorzien gaan douchen. De flankspeler heeft nagetrapt.