Dequevy (OHL) legt de vinger op de wonde: "Het moet gedaan zijn met ons te verstoppen"
Bart Ver Elst
Bart Ver Elst vanuit Leuven
| 5 reacties

Joeri Dequevy weet dat het veel beter moet na verliespartij tegen Tubeke

Dequevy (OHL) legt de vinger op de wonde: "Het moet gedaan zijn met ons te verstoppen"
Foto: © photonews

OHL zit in de hoek waar de klappen vallen. Tegen Tubeke kon het opnieuw niet overtuigen en ging het met 0-2 onderuit. Nota bene tegen een ploeg die dit seizoen buitenshuis nog nooit gewonnen had. "Zij waren beter", reageerde Joeri Dequevy.

De 0-2 nederlaag kwam hard aan bij OHL. "We hebben verdiend verloren", opende Dequevy zijn analyse. "Iedereen verstopt zich en we krijgen al na 10 minuten een doelpunt tegen. Je zit in de hoek waar de klappen vallen en er is al weinig vertrouwen... Maar toch creëer je een grote kans voor en na de pauze. Als die kansen binnen gaan, is het weer een andere wedstrijd."

Is het dan een mentaal probleem bij de Leuvenaars? "Het moet gedaan zijn met ons te verstoppen", aldus Dequevy. "We zijn momenteel niet goed genoeg. Zij waren beter. Punt aan de lijn. Op training zijn we super, maar het is zaterdag of zondag dat het moet gebeuren."

Gedeeld laatste

Het klassement in 1B liegt niet. Met 19 punten uit 21 matchen staat OHL op een gedeelde laatste plek. "Dan moet je het maar op Union gaan doen. Of je nu tegen Lommel, Union of Mechelen speelt, wij moeten naar onszelf kijken. Iedereen moet veel beter dan dit. En dan spreek ik ook over mezelf", is Dequevy streng. 

"Je moet maar eens in de kleedkamer gaan kijken. De sfeer is niet goed, wat normaal is na zo'n match. Met deze club laatste staan, dat kan echt niet."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

1e klasse B

Nieuwste reacties