Stadion: Achter de Kazerne

Herbeleef KV Mechelen - OH Leuven (2e klasse)

Volg de match tussen KV Mechelen en OH Leuven live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee!

KV Mechelen staat op vier wedstrijden van promotie, maar mag dan zeker geen steken laten vallen. Tegen OH Leuven komt Schoofs in de ploeg voor de geschorste Kaya.
1
KV Mechelen-OH Leuven: 0-0
1
De bal rolt Achter de Kazerne. Grijpt Mechelen de leidersplaats in 1B?
2
Swinkels meteen op de lat!
Ow ow ow, bijna een droomstart voor KV Mechelen. Swinkels neemt een bal heerlijk op de slof, de bal gaat over Henkinet tegen de dwarsligger!
5
KV Mechelen trekt ten strijde. Meer dan een paar corners en vrije trappen leverde dat nog niet op.
8
Leuven slaagt er voorlopig niet in om de bal langer dan drie seconden bij te houden. Het parkeert ook vaak met 11 man op de eigen helft.
10
Nog eens een vrije trap voor Mechelen. Van Damme kan koppen, maar geen probleem voor Henkinet.
13
Dan toch eens de Leuvenaars. Maertens van ver, een metertje naast de kooi van Verrips.
14
Aan de overkant draait Van Damme zich mooi vrij, maar het schot gaat (hoog) over.
17
Het is een potige match met veel harde duels, maar de ref laat vrij veel toe. Dat maakt het ook aangenaam om volgen.
20
Het is even wat stilgevallen na een verzengend begin. Mechelen zoekt, maar vindt nog geen al te grote gaatjes.
23
Tot twee keer toe bijna Schoofs, maar tot twee keer toe is het een corner op gevaarlijke situaties rondom de kooi van Henkinet.
24

Goal
Doelpunt van Mathieu Maertens (Onbekend Onbekend)
Plots is daar een tegenstoot na een ingooi en kan Maertens de 0-1 via de paal binnenwerken.
27
Mechelen zal nu iets moeten gaan verzinnen, maar het is tot op heden vaak gewoon te slordig.
30
Een voorzet van Storm komt niet aan, een voorzet van Engvall wordt een soort van schotje dat geen probleem is voor Henkinet.
34
Balverlies OHL, maar Engvall en co doen er tot drie keer toe te weinig mee. Het blijft toch wat slordig allemaal.
35

Goal
Doelpunt van Igor De Camargo (Onbekend Onbekend)
De corner levert wel meteen de 1-1 op. De Camargo klimt het hoogst en knikt binnen.
36
Aan de ene kant kan Henry net niet bij een voorzet van Duplus, aan de overkant moet Moore redden op een voorzet vanop rechts.
37
 Gele kaart voor Sascha Kotysch
En Kotysch de bon op voor een onsportieve fout
40
Mechelen nog eens met een schot van De Witte, maar er werd al gefloten. Gaan we met 1-1 de rust in?
43
Wat krijgen we nog voor de koffie? Van Damme roert zich nog eens, maar Storm kan zijn bal niet onder controle nemen.
45
Storm nog eens met een mooi elastiekje voorbij Duplus, de voorzet wordt in corner getikt.
45+1
We krijgen er een minuutje bij. De Witte kopt de corner staalhard, maar over.
45+1
En nog een corner? Neen, buitenspel van Storm. Dat zal dan meteen het einde zijn van de eerste helft zeker?

Scheidsrechter
Rust
KV Mechelen - OH Leuven: 1-1

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
De bal rolt opnieuw in Mechelen. Kan Malinwa de drie punten thuishouden?
50
De eerste 'kans' is voor de bezoekers, maar een bedrijvige Maertens stond buitenspel én kon niet bij de bal.
53
Serieus oponthoud van drie minuten nu, met een gevelde Kotysch.
55
Bijna Henry met een kopslag, maar naast. Ondertussen trekt de ref ook een gele kaart.
57
Schoofs tot bij Engvall, die draait, die kapt, ... die kan niet afdrukken. Na veel vijven en zessen wel een hoekschop.
60
Bijker heeft iets in gedachten, maar de bal zeilt uiteindelijk voorlangs en weg kans.
62
Toch wat gemor op de banken, terwijl Schoofs Henkinet tot een redding dwingt.
64
Vervangen Laurent Lemoine
Ingevallen William Togui

65
Terwijl Mechelen blijft doordrukken en kansen krijgen wordt Lemoine gewisseld voor Togui. Toch wat aanvallender aan de bak dus.
66
En daar is OHL nog eens. Maertens tikt een voorzet van Duplus in het zijnet. Toch opletten geblazen!
70
De boel wordt steeds bitser, heel wat geduw en getrek in deze fases. Nog twintig minuten heeft Mechelen.
72
Daar is Schoofs plots, maar hij staat buitenspel. Jammer, daar zat meer in. Persoons de bon op voor aanhoudend gemekker ondertussen.
75
Aan de ene kant een vrije trap van Hubert in de muur, aan de overkant ligt Henkinet in de weg van een voorzet van Storm. De tijd begint te dringen.
77
Engvall probeert het dan maar eens uit de tweede lijn, maar over en naast.

79
Het gaat soms gewoon net iets te traag bij de thuisploeg om het defensieve blok van Leuven te ontwrichten. De Camargo nog eens met een schot vanuit de draai, maar over.
82
Engvall met een hele lange ren. Uiteindelijk kan hij niet meer verder, maar krijgt hij de vrije trap mee.
84

Goal
Doelpunt van Joachim Van Damme (Tim Matthys)
Malinwa dan toch op voorsprong! Prachtige voorzet van de ingevallen Tim Matthys, Joachim Van Damme knikt binnen.
86
"We zijn de Kakkers en of je dat nou geiren hebt of niet, we worden kampioen, niets aan te doen." De fans zijn helemaal wakker, in canon!
87
Daar is de ingevallen Aguemon met een schot, maar geen probleem voor Verrips.