"Daarin zijn we enorm gegroeid": Mechelen doet nieuwe stap richting promotie, ook nieuwbakken coach OHL ziet hoopvolle zaken

Redactie vanuit Mechelen
| 6 reacties
"Daarin zijn we enorm gegroeid": Mechelen doet nieuwe stap richting promotie, ook nieuwbakken coach OHL ziet hoopvolle zaken
Foto: © photonews

KV Mechelen haalde opnieuw een belangrijke driepunter binnen tegen OH Leuven en doet zo een nieuw zaakje in de strijd om de tweede periode. Maar ook de Leuvenaars hadden positieve zaken te onthouden na de match.

De Kakkers hadden er bloed, zweet en tranen voor nodig, maar wisten een 0-1 achterstand toch nog om te zetten in een 2-1 overwinning. "Het was gewoon een degelijke goede wedstrijd van ons, waarin we geduld hebben getoond."

Geduldig

Dat geduld is wel een belangrijk verschil met vroeger, vindt coach Vrancken: "Vroeger gingen we na zo'n achterstand misschien teveel forceren, waardoor we het onszelf extra moeilijk maakten. Nu zijn we geduldig gebleven. Dat is maturiteit, we hebben onze momenten gepakt."

Ook de bezoekende en debuterende coach Vincent Euvrard was ondanks de nederlaag niet helemaal ontevreden: "We begonnen goed, er stond een goede organisatie en er was strijdvaardigheid. Dat zijn dingen om op verder te bouwen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

1e klasse B

 Promotion Play-offs - Finale (H) Betfirst
Beerschot Beerschot 1-0 OH Leuven OH Leuven

Nieuwste reacties