Stadion: Stedelijk Sportstadion

Herbeleef Lommel SK - Beerschot (2e klasse)

Volg de match tussen Lommel SK en Beerschot live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee!

Geen verrassingen bij Beerschot Wilrijk. Vreven wijzigt zijn team op één plek in vergelijking met de 3-1 zege tegen Union van vorige week. Prychynenko neemt zijn vertrouwde plek achterin in ten koste van Bourdin. Ook bij Lommel de vertrouwde namen van Tom Van Imschoot.
1
Lommel SK-KFCO Beerschot-Wilrijk: 0-0
1
Beerschot trapt af
We zijn begonnen in het Souvereinstadion. Blijven de bezoekers in het spoor van KV Mechelen?
3
Lommel is niet slecht aan de wedstrijd begonnen. Claes lokt een hoekschop uit.
4
Neven met de eerste kans
Neven kan koppen en zet Vanhamel aan het werk, maar de verdediger wordt afgevlagd voor buitenspel.
6
Beerschot Wilrijk komt goed weg. Cauwenberg rukt op en bedient Vermijl, maar Vanhamel duwt in hoekschop.
8
Lommel stapelt de kansen op. Claes komt naar binnen, maar Vanhamel gaat opnieuw goed plat.
12
Openingsfase voor Lommel
Na een moeilijke openingsfase voetbalt Beerschot Wilrijk zich nu toch in de match.
15
Noubissi zit voorlopig nog niet in de match. Deze keer loopt hij buitenspel.
18
Noubissi blijft liggen na een duel met Neven. Boterberg gaat poolshoogte nemen.
20
Maes probeert het van erg ver, maar zijn schot gaat ook ver naast.
22
Leuke combinatie tussen El Banouhi en Rocha. Het levert een hoekschop op.
23

Goal
Doelpunt van Marius Noubissi (Joren Dom)
De eerste kans is meteen raak voor de bezoekers. Dom vindt Noubissi en heeft alle tijd om de 0-1 in doel te knallen.
27
Een gevleide voorsprong voor de bezoekers. Lommel probeert het opnieuw, maar Vanhamel kan gemakkelijk klemmen.
30
Dom rukt opnieuw mee op, deze keer zonder gevaar.
32
Beerschot heeft de match nu stevig in handen. Coucke klemt een voorzet van Tissoudali.
33
 Gele kaart voor Jan Van Den Bergh

34
Van den Bergh vliegt er stevig in. Boterberg trakteert hem op een geel karton.
37
Vanzeir wordt diep gespeeld en brengt de bal voor doel, maar een Lommelaar staat in de weg.
39
Bijna 0-2 in Lommel
Lommel kan gelukkig op een attente Coucke rekenen. De doelman houdt Tissoudali met een mooie save van de dubbele voorsprong.
40
Van den Bergh rukt op en geeft voor, maar Noubissi kan zijn kopbal niet kadreren.
42
Henkens levert domweg in. Via Tissoudali gaat het naar Noubissi, maar die staat buitenspel.
45
Claes zwiert de bal nog eens voor doel, maar niemand van de thuisspelers kan er zijn voet tegenzetten. Rusten met 0-1?

Scheidsrechter
Rust
Lommel SK - KFCO Beerschot-Wilrijk: 0-1

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
Lommel op zoek naar de gelijkmaker
Lommel heeft de tweede helft op gang getrapt. Kan het deze scheve situatie nog rechtzetten?
46
Vervangen Dante Vanzeir
Ingevallen Euloge Placca Fessou

Vanzeir is in de kleedkamers gebleven. Placca krijgt 45 minuten om zich te tonen.
50
Het begin van de tweede helft gaat gelijk op. Goede actie van Rocha, maar er komt geen schot.
52
Invaller Placca toont zich meteen. Hij schildert de bal op het hoofd van Noubissi, maar zijn poging gaat over.
55
Placca profiteert van dom balverlies, maar kan zijn schot niet kadreren.
58
Het spel ligt veel stil, dat komt het niveau van beide ploegen niet ten goede.
59
Placca bijna!
Placca kan schieten vanuit een scherpe hoek, Coucke heeft toch enige problemen met zijn poging.
60
Vervangen Glenn Claes
Ingevallen Thomas Azevedo

60
Eerste wissel bij de thuisploeg. Azevedo komt voor Claes.
60
 Gele kaart voor Daan Heymans

61
Heymans verijdelt een tegenaanval met een stevige duw in de rug van Van den Bergh.
62
 Rode kaart voor Alexander Maes
Maes moet meteen gaan douchen. Hij gaat al te driest in op El Banouhi en krijgt rood.
64
Azevedo toont zich een eerste keer. Zijn schot met links is echter te zwak.
66
De vlam in de pijp in Lommel
Heymans zet zich door, maar kan net niet uithalen. Hoekschop voor de thuisploeg.
67
Rocha zet Vanhamel aan het werk. Die lost de bal, maar verder gevaar wordt vermeden.
68
Placca rakelings naast
Placca zet Cauwenberg opzij en schiet niet zo ver naast.
69
Vervangen Tarik Tissoudali
Ingevallen Erwin Hoffer

72

Penalty
Penalty voor Beerschot
Cauwenberg trekt aan de noodrem bij de doorgebroken Noubissi. De bal gaat op de stip en het is 10 tegen 10.
72

Goal
Doelpunt van Denis Prychynenko
Coucke ligt in de goede hoek, maar heeft geen verhaal op de penalty van Prychynenko
74
Dit verandert de zaak helemaal. Beerschot zit op rozen.
75
Vervangen Sebastiaan Brebels
Ingevallen Romero Regales

78
Lommel kiest resoluut voor de aanval, maar met nog een kwartier wordt het een lastige klus.
79
Vervangen Marius Noubissi
Ingevallen Gregory Grisez

80
Vreven kiest voor zekerheid en gooit er nog een extra verdediger op.
81
Vervangen Soufiane El Banouhi
Ingevallen Laurens Paulussen

87
De vrije trap gaat voorbij alles en iedereen, maar belandt in de handen van Vanhamel.