Stadion: Stade Edmond Leburton

Herbeleef Tubeke - OH Leuven (2e klasse)

Volg de match tussen Tubeke en OH Leuven live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee!

Tubeke moet zijn laatste thuismatch van de reguliere competitie winnen als het de rode lantaarn weer wil doorgeven aan OHL. Het gaat dan proberen met Naah in de ploeg. De Leuvenaars hebben echter vertrouwen na de 3-0 tegen Westerlo en willen zichzelf wat meer ademruimte bezorgen met het oog op de playdowns. Achterin komt Moore in het elftal. Henry speelt voor het eerst tegen zijn ex-ploeg.
1
Tubeke-OH Leuven: 0-0
1
Wie doet gouden zaak?
OHL heeft de aftrap voor zich genomen. Wie van de twee ploegen doet vandaag een gouden zaak in de strijd om het behoud? Voor Tubeke is het eigenlijk nog meer van moeten dan voor OHL.
3
Aguemon zorgt voor de eerste gevaarlijke voorzet. OHL houdt er een hoekschop aan over. Daar komt niets uit voort.
4
Knappe versnelling Myny
Na sterk voorbereidend werk van Henry komt sneltrein Myny op gang. Die stevent zo op de thuisdoelman af. Defourny weet redding te brengen met de voet.
8
Fijn passje van Garlito naar Saglik. Diens schot wordt afgeblokt door Gorius.
11

Goal
Doelpunt van Yannick Aguemon (Onbekend Onbekend)
Defourny miskijkt zich compleet op een schot van Aguemon. De doelman probeert nog te reageren met de voet, maar de bal gaat toch tegen de netten.
12
Een trap van Naah belandt naast doel.
14
Schuster speelt Agyiri vrij op links. De voorzet van de Man City-huurling is niet onaardig. Henkinet verwerkt de voorzet naar de buitenkant. Het wordt een inworp voor Tubeke.
18
OHL is zeker naar Tubeke gekomen met de intentie om voort te bouwen op de vorige twee matchen. Het had de partij al stevig in handen genomen en de fout van Defourny, anders toch vaak een sterkhouder, zal de thuisploeg ook niet helpen.
23
Mbombo mikt over
Fraaie actie van Aguemon, die doordringt tot in het strafschopgebied. De maker van de 0-1 legt terug tot bij de vrijstaande Mbombo. De aanvaller jaagt de bal over.
24
Maertens centimeters tekort
Een voorzet-schot van Tshimanga leidt bijna tot een tweede Leuvense treffers. Maertens komt centimeters tekort om binnen te glijden.
28
Plots Tubeekse dreiging
Henkinet duwt de vrije trap van Saglik over. Diezelfde Saglik gaat ook de hoekschop trappen. Nirisarike kan koppen, maar er staat nog een Leuvenaar op de lijn om weg te werken.
32
OHL laat even wat meer begaan en zet niet meer zo hoog druk als in het begin. Al komt het ook enkel in de problemen op stilstaande fases.
35
Nirisarike krijgt zijn hoofd tegen de vrije trap van Schuster. Henkinet kan gemakkelijk plukken.
38
De jongste minuten gaat de bal weer beter rond bij OHL. De thuisploeg maakt een gelaten indruk.
39
Aguemon krijgt ruimte om de voorzet te trappen. Nirisarike kan wegkoppen voor de neus van Henry.
41
 Gele kaart voor Elliott Jordan Moore

42

Goal
Doelpunt van Dejan Čabraja (Onbekend Onbekend)
Cabraja wordt plots vrijgespeeld in de Leuvense zestien. Via het been van Duplus verdwijnt zijn schot tegen de netten.
44
Defourny pakt een afstandsschot van Mbombo.

Scheidsrechter
Rust
Tubeke - OH Leuven: 1-1

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
16:47
OHL karig beloond voor eerste helft
OHL zal niet bepaald gelukkig zijn met de ruststand. De bezoekers hadden het betere van het spel, maar de Leuvense voorsprong bleef beperkt tot één doelpunt. Ook dat verschil verdween van het bord door de plotse gelijkmaker. Uitkijken of OHL nog eens kan aanzetten na rust.
46
Opnieuw vertrokken in Tubeke!
De tweede helft is op gang getrapt. Kan OHL op jacht gaan naar een nieuwe voorsprong?
49
Vervangen Yanis Mbombo Lokwa
Ingevallen Samy Kehli

50
Euvrard voert vroege wissel door
De trainer van Leuven wil met een vervanger de schwung weer in het elftal brengen. Hij brengt Kehli al na vijf minuten in de tweede helft om mee het verschil te maken.
54
Zee gaat open voor Maertens
De zee gaat open voor Maertens, die een vrijgeleide krijgt van de Tubeekse verdedigers. Zijn schot is echter niet goed genoeg. Hij schiet recht in de handen van Defourny.
56
Ruimte op rechts voor Myny om de voorzet te trappen. De kwaliteit ontbreekt weliswaar. De voorzet waait voorbij alles en iedereen. Het wordt gewoon doeltrap voor Defourny.
58

Goal
Doelpunt van Samy Kehli (Onbekend Onbekend)
Bij Tubeke claimen ze een overtreding van Aguemon. Tot verbazing van de thuisspelers laat scheids van der Laan begaan en Kehli trapt de 1-2 binnen.