Reactie Euvrard schuift lof over gemaakte keuzes door naar spelers

Euvrard schuift lof over gemaakte keuzes door naar spelers
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Vincent Euvrard heeft niet lang nodig gehad om punten te scoren in Leuven. Letterlijk en figuren. Niet alleen bracht de trainer weer schwung in het elftal, ook zijn selectiekeuzes leken goed te renderen. De spelers die hij in Tubeke van de bank bracht, maakten mee het verschil.

Altijd handig als je invallers nog een extra impuls aan het elftal kunnen geven. Euvrard bracht zondag Samy Kehli al in na vijftig minuten. Die laatste bedankte met een doelpunt en een assist. Ook Bartosz Kapustka liet in het slotkwartier nog zien wat hij in zijn mars heeft. Ze waren blijkbaar geprikkeld.

Samen sterker

"De verdienste ligt volledig bij die spelers", wil Euvrard de lof niet zelf in ontvangst nemen. "Zowel Kehli als Kapustka zijn goed ingevallen. Kehli toonde zijn scorend vermogen en Kapustka liet enkele heel goeie acties zien. We hebben dertig mensen waar we op rekenen. We hebben ze allemaal nodig. Samen zijn we sterker. Het gaat niet enkel om de basiself."

Met een 6 op 6 heeft OHL alvast vertrouwen getankt met het oog op de clash met Beerschot Wilrijk op de laatste speeldag. "Dat gaat een hele mooie wedstrijd worden waar ik erg naar uitkijk. We willen bewijzen dat we ook competitief kunnen zijn tegen één van de beste ploegen uit de reeks."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties