Volg de match tussen Roeselare en Beerschot live, samen met vele andere supporters.

We zijn een uurtje ver, de thuisploeg blijft voorlopig op voorsprong staan.

Roeselare-KFCO Beerschot-Wilrijk: 0-0
1
We zijn er aan begonnen. De bezoekers hebben de match op gang getrapt.
4
De studieronde is volop bezig, voorlopig gaat het goed over en weer zonder kansen.
7
Een corner van Camargo zorgt voor een eerste heet standje, maar meer dan een nieuwe hoekschop komt er niet van uiteindelijk.
9
We zitten ondertussen al aan corner nummer drie voor de thuisploeg, maar opnieuw is hij een beetje te ver. Semedo kantl hoog over.
12
Nu ook een corner voor de bezoekers, maar in de omschakeling is het Rajsel die bijna profiteert. Een Beerschot-been voorkomt de goal.
13
Op de corner een knikkende kopbal, maar een ultieme redding van Vanhamel voorkomt de 1-0!
14

Owngoal
Owngoal van Stijn De Smet: -
De zoveelste hoge bal en deze keer is het wél raak. Half uit de draai zorgt De Smet voor de 1-0? Neen, het is Dom die voorbij zijn eigen doelman kopt.
17
"Oh wat zijn die Ratten stil", kunnen de thuissupporters hun pret niet op. "Only sing when you're winning", replyen die van het Kiel.
21
De bezoekers zullen nu moeten gaan komen, maar laten dit tot op heden nog na. Roeselare heeft de match onder controle.
24
Camargo moet een corner toestaan, maar daar kan Beerschot-Wilrijk niet vanop dreigen. We zijn over halfweg de eerste helft.
27
Van Hyfte gaat even goed door op Camargo, maar hij komt er vanaf met een uitbrander van de nieuwbakken scheidsrechter Pirard.
29
Een variant op de corner deze keer bij Beerschot-Wilrijk, maar Hoffer trapt nogal wild over.
31
Roeselare blijft vooralsnog domineren, al blijft het kansarm na een halfuur voetballen.
34
Een vrije trap wordt door een bezoeker over gekopt en zo dus in corner. Camargo heeft er toch al wat mogen trappen vanop die rechterkant.
37
Wat kan Beerschot-Wilrijk nog voor de rust? Voorlopig blijft het allemaal wat aan de slordige kant.
38
 Gele kaart voor Andrei da Silva Camargo

39
In een nieuw omschakelingsmoment is er opnieuw Saviour, maar hij trapt niet hard genoeg om Vanhamel echt te bedreigen.
43
Dan toch eens een goede kans voor de bezoekers. Van Hyfte lepelt de bal tot bij Brogno, maar die ziet zijn schotje stranden in de grijpgrage handen van Biebauw.
43
 Gele kaart voor François Kompany

45
Vervangen Thibaut Van Acker
Ingevallen Guy Dufour

45+1
Kompany kreeg nog geel na die fase. We krijgen er ondertussen een minuutje bij. Krijgen we daarin nog iets of is het over en sluiten?

Scheidsrechter
Rust
Roeselare - KFCO Beerschot-Wilrijk: 1-0

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
18:47
Rusten met een voorsprong voor de thuisploeg!
Beerschot-Wilrijk zal uit zijn pijp moeten komen na de pauze. Voorlopig 1-0 voor Roeselare, een owngoal van Dom na een kwartier.
18:59
Het ziet er naar uit dat Beerschot-Wilrijk fel gaat bijsturen in de tweede helft. Zowel Messoudi als Okotie staan klaar.

Drie wissels bij de rust, de bal rolt opnieuw
De bal rolt opnieuw, met drie wissels in totaal!
49
Meteen dreiging van de bezoekers na de pauze, maar het schot zeilt over.
53
Op een vrije trap is De Smet plots vrij aan de tweede paal, maar hij kan net niet echt goed bij de bal om binnen te koppen.
55
 Gele kaart voor Tom Van Hyfte
Een nieuwe gele kaart. Roeselare is ondertussen opnieuw komen opzetten
58
Een goede voorzet vanop links, maar in eerste instantie kan niemand binnen koppen en dan staat Van Hyfte buitenspel aan de paal. Hij glijdt overigens ook nog naast.
60
Rajsel haalt plots de trekker over, maar Vanhamel kan keren in zijn korte hoek. In de reprise uiteindelijk een schot van De Smet over.
63
Toch stilaan wat druk van Beerschot-Wilrijk nu, maar tot op heden weinig problemen voor Biebauw en co.
66

Goal
Doelpunt van Saviour Amunde Godwin (Onbekend Onbekend)
Een corner raakt maar niet weg en in drie, vier tijden gaat Godwin Saviour voor de 2-0 zorgen, al zat de bal mogelijk al in doel daarvoor.
67
Vervangen Gertjan De Mets
Ingevallen Marius Noubissi

69
Messoudi probeert een omschakeling te lanceren, maar de bal op Maes is iets te hard. De Mets gaat er ondertussen uit.
72
Vervangen Nicolas Rajsel
Ingevallen Mohammed Aoulad

73
Camargo blijft liggen na een halve kopbal/schouderbal. Hij claimde een duw, maar de bal gaat logischerwijze niet op de stip.
75
Heet standje plots voor de kooi van Biebauw, maar er is niemand die kan afwerken. In de omschakeling speelt Camargo het slecht uit.
77
 Gele kaart voor Mohamed Messoudi

78
Messoudi krijgt geel voor aanhoudend mekkeren.
78
Vervangen Stijn De Smet
Ingevallen Ben Yagan

Veel applaus voor Stijn De Smet bij zijn wissel.
81
Wat krijgen we nog? De bezoekers hebben nog tien minuten om hier iets recht te gaan zetten. Zit het er nog in?
81
 Gele kaart voor Erwin Hoffer
Ook Hoffer gaat de bon op!
83
Nog een reprimande voor Stijn Vreven ook en passant.
84
De thuisploeg blijft baas ondertussen op het veld. Het ziet er niet naar uit dat de Mannekes nog met iets gaan komen ...
85

Goal
Doelpunt van Marius Noubissi (Onbekend Onbekend)
Onze woorden zijn nog niet koud, of Noubissi kan uit de draai de 2-1 maken. Krijgen we dan toch nog spanning?
89
Beerschot-Wilrijk probeert nog eens wat druk te zetten. Okotie is er dichtbij, maar kan niet afdrukken.
90+1
Enkel de extra tijd nog en dan zijn de punten binnen voor Roeselare. Toch nog bibbergeld betalen?
90+4
Nog een laatste mogelijkheid voor de bezoekers, maar Biebauw pakt de inzet van Van Hyfte.