Volg de match tussen Lommel SK en OH Leuven live, samen met vele andere supporters.

1
De bal rolt in Lommel - OHL
De laatste wedstrijd van speeldag 11 in 1B is afgetrapt.
10
Na tien minuten staat het nog 0-0 in deze Lommel - OHL. Peter Maes staat driftig aanwijzingen te geven langs de zijlijn.
15
Lommel dringt aan en dwingt een tweede hoekschop in evenveel minuten af. gevaar komt er uiteindelijk niet uit voort.
22
De eerste helft is halverwege. We wachten nog steeds op een eerste grote kans.
25
Leuven claimt een strafschop na een fout op Tshimanga, maar krijgt die niet.
37
De wedstrijd is behoorlijk in evenwicht op dit moment. Schakelt er nog iemand een versnelling hoger voor de rust?

Scheidsrechter
Rust
Lommel SK - OH Leuven: 0-0

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
16:48
Lommel en OHL gaan rusten met 0-0
Na een flauwe eerste helft staat het nog 0-0 in Lommel -OHL. Krijgen we na de pauze meer opwinding?
46
Vervangen Xavier Mercier
Ingevallen Kamal Sowah

51
Lommel probeert de bakens te verzetten in het begin van de tweede helft. Henkinet heeft weinig moeite met een schot van afstand.
60
We zijn intussen een uur ver. Hoogstaand valt deze wedstrijd nog niet te noemen. Krijgen we beterschap in het laatste half uur?

Goal
Doelpunt van Tom Van Hyfte (Onbekend Onbekend)
We kijken naar een flauwe partij, maar Van Hyfte opent de score met een heerlijke knal. Hij neemt een afvallende bal heerlijk op de slof en trapt binnen. 0-1.
83
Vervangen Alessandro Cerigioni
Ingevallen Mitja Križan

86

Goal
Doelpunt van Thomas Henry (Onbekend Onbekend)
Henry werkt een doorgekopte hoekschop tegen de touwen. 0-2, boeken dicht voor Lommel.