Maes niet helemaal ontevreden na verlies in eerste match: "Er stond een voetballend Lommel op de mat"
Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 1 reacties

Peter Maes debuteerde bij Lommel met een verlies

Maes niet helemaal ontevreden na verlies in eerste match: "Er stond een voetballend Lommel op de mat"
Foto: © photonews

Lommel SK blijft met de rode lantaarn achter na speeldag 11 in 1B. OH Leuven was te sterk voor de Limburgers en vergalde zo de rentree van Peter Maes in het profvoetbal.

Maes heeft nog werk, maar zag ook positieve zaken. "We kenden een moeilijk openingskwartier, maar kwamen dan stelselmatig in de match. Ik ben niet geheel ontevreden over wat ik gezien heb. Er stond weer een voetballend Lommel op de mat en bij momenten werd de bal heel goed rondgespeeld. We hebben ook voldoende kansen gecreëerd, maar op de momenten dat het kon hebben we helaas het momentum niet gegrepen", klonk het voor de camera van Proximus11.

Zijn collega aan de overkant was het daar niet mee oneens. "We kregen drie of vier opgelegde kansen in de eerste twaalf minuten. We hadden daar de momenten al moeten pakken om zo Lommel aan het twijfelen te brengen. Maar dat lukte niet en zij kwamen beter in de match. Ook bij de start van de tweede helft begon Lommel beter, maar dan hebben we het toch weer overgepakt. De goal van Van Hyfte was een verlossing. De jongens hebben de rug gerecht en duidelijk gereageerd als collectief na twee mindere prestaties."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

1e klasse B

Nieuwste reacties